Inval medewerkers

Anneke

Mijn naam is Anneke Breukel.

Per 1 maart 2018 kom ik werken bij de Kinderkamer als pedagogisch medewerker.

Vanaf mijn 18de werk ik met kinderen. Eerst in de jeugdhulpverlening in Amsterdam. En sinds een jaar of 20 in de kinderopvang.  Als pedagogisch medewerker en leidinggevende. Ik heb er voor gekozen om weer als pedagogisch medewerker te gaan werken omdat ik dat het leukste vind. Bovendien heb ik dan nog voldoende energie over voor een andere passie nl: koordirgent. Ik ben dol op muziek maken en luisteren en vooral van zingen.

Dat zal in het werken met de kinderen ook zeker duidelijk worden. Zingen en muziek maken met kinderen is een feest en bovendien leren ze er veel van.

Ik woon in Heerhugowaard en kan straks op de fiets naar mijn werk.  Ik woon daar alleen. Heb twee kinderen maar die zijn volwassen en wonen op zichzelf in Amsterdam. Naast mijn hobby in de muziek houd ik van creatief bezig zijn. Schilderen en tekenen, vilten, sieraden en keramiek maken. En ik ga regelmatig uit met vrienden naar concerten en musea of de natuur in op de fiets of te voet.

Ik zie uit naar het werken bij de Kinderkamer. Tijdens het sollicitatiegesprek en de meedraaidag voelde ik mij op mijn gemak. Ik hoop dat het een mooie tijd wordt.

 

Astrid 

Graag wil ik mij voorstellen. Ik ben Astrid van Vugt. Heb 3 kinderen en woon met plezier in het prachtige mooie oude stadscentrum van Alkmaar.

Mijn werkervaring ligt op veel gebieden. 25 jaar heb ik met plezier als tennislerares gewerkt op vele verenigingen. Ondernemen en uitdagingen aangaan zit in mijn bloed. Heb 2 ondernemingen gehad een Sport en Evenementenbureau voor 50 plussers, een Elektrische fruitbar Tuk Tuk en ben nu met een Foundation bezig. Wij hebben ons als doel gesteld, dat wij de wereld mentaal nog mooier maken voor de kwetsbare groep 11 t/m 19 jaar.

Daarbij heb ik 12 jaar ervaring in de Kinderopvang, vooral gewerkt met peuters en in de BSO. Altijd komt bij naar boven, dat ik werken met kinderen een groot feest vind.

Mijn missie is om de kinderen de ruimte te geven om zich zelf  te mogen zijn, hun hart mogen volgen en zich gehoord en gezien voelen. Zodat de kinderen in verbinding met zichzelf en anderen hun talenten en kwaliteiten kunnen ontwikkelen.

 

Chantal

Mijn naam is Chantal Dekker en ik woon in Alkmaar. Een paar jaar geleden heb ik een half jaar stage gelopen bij de BSO Saturnusstraat en op de peuter groep. Na het behalen van mijn diploma pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 4 ben ik aangenomen bij de kinderkamer als invalkracht. Ik vind het leuk om met de verschillende leeftijden te werken omdat er geen één dag hetzelfde is. Tot ziens op één van de groepen!

 

Edith

Mijn naam is Edith Stavenuiter en ik woon in Alkmaar. Een aantal jaar geleden heb ik tijdens de zomervakantie invalwerk gedaan bij de Kinderkamer, ik heb toen een erg leuke tijd gehad! In 2009 ben ik afgestudeerd aan de PABO. De jaren hierna ben ik bij McDonald's in Alkmaar assistent bedrijfdsleidster geweest. Nu ben ik weer terug bij wat ik echt leuk vind; de kinderen! 

Ik zal in de verschillende groepen komen te staan en ik heb er ontzettend veel zin in! Graag tot ziens in een van de groepen! 

Eleonora

Mijn naam is Eleonora en ik woon inmiddels al meer dan 20 jaar in Nederland. Ik ben getrouwd met Gerard en samen hebben wij drie lieve kinderen; Antonella, Iris en Dario. In 1982 heb ik in Italië mijn diploma als leerkracht behaald. Daarna heb ik van 1995 tot 2003 als invalkracht op de Italiaanse afdeling van de Europese school gewerkt. Hier heb ik vooral met kleuters en met kinderen van de basisschool gewerkt. In 2005 heb ik als invalkracht voor de SKOA gewerkt en dan vooral met peuters. Vanaf september 2009 ben ik werkzaam bij “De Kinderkamer”. Ik werk hier altijd met veel plezier en vind het geweldig om samen met kinderen te spelen en ze te zien ontwikkelen.

 

Freya

Ik wil mij graag aan u voorstellen, ik ben Freya Klarenbeek, geboren in 1992 en woonachtig in Oudorp. Ik studeer momenteel hbo-pedagogiek en ik zit in mijn 2e leerjaar.

Mijn visie:

Ik vind het een uitdaging om te kijken en te luisteren naar wat een kind bezighoudt en beweegt en daarbij te kijken naar de unieke eigenschappen en talenten van het kind. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen voor mij zo bijzonder. Ik hoop de kinderen een fijn, vertrouwt, veilig en prettig opvoedingsklimaat te bieden met ruimte, structuur en mogelijkheden waarin kinderen hun persoonlijke, cognitieve, fysieke en sociaal-emotionele competenties kunnen ontwikkelen, zich normen en waarden eigen maken en zich veilig voelen. Inmiddels heb ik een aantal jaar werkervaring als persoonlijk begeleidster voor kinderen met een zwaar meervoudige handicap, daarnaast heb ik een aantal jaar als verzorgende in de thuiszorg gewerkt. Tijdens mijn stages heb ik gewerkt met kinderen met gedragsproblematiek.

 

Layla

Mijn naam is Layla Floris, ik ben geboren op 8 oktober 1996 en woon in Oudorp. In augustus 2016 ben ik afgestudeerd als Sociaal pedagogisch medewerker Jeugdzorg niveau 4. Tijdens deze opleiding ben ik erachter gekomen dat ik  het werken met kinderen heel erg leuk vind en daarom heb ik gesolliciteerd bij De Kinderkamer. Vanaf januari 2017 ben ik dan ook als invalkracht werkzaam op allerlei verschillende groepen.

Tot ziens op een van de groepen!

 

Maaike

Mijn naam is  Maaike Boots. Ik heb hiervoor bij een kinderdagverblijf in Hoorn en Zuidschermer gewerkt. Ik ben blij dat ik nu het team van de Kinderkamer mag komen versterken. Ik woon samen met mijn man Marcel en mijn jongste dochter Britte in Venhuizen. Onze oudste dochter Joyce woont op kamers. In mijn vrije tijd houd ik van wandelen en foto’s maken. Mijn grote hobby is djembe spelen. Ik zit zelf op les en speel in een band. Ik vind het ook erg leuk om samen met kinderen muziek te maken en ik zal ook graag met de bso kinderen samen spelen. 

Ook heb ik ruim 12 jaar ervaring met kinderen van 0-4 jaar. Met plezier zet ik mij in om een dag bij de kinderkamer een fijne, gezellige dag te maken.

 

Marieke

Ik ben Marieke en ik woon samen met mijn kinderen in Alkmaar. Ik kijk er naar uit om op de verschillende groepen van De Kinderkamer te werken en in te vallen waar ik nodig zal zijn. 

Ik heb gewerkt op de BSO en daarna op een baby groep.(0-2jaar) Verder ben ik sportief, zorgzaam, en creatief en ik ben zeer nieuwsgierig om jullie allemaal te leren kennen/ ontmoeten.

 

Max

Ik ben Max en werk voornamelijk op de Midi en Maxi groep. Ik heb de opleiding ‘Sociaal Cultureel Werker’ gedaan.  Hier heb ik ervaring opgedaan in het organiseren en begeleiden van activiteiten. Ik heb 2 jaar stage gelopen als kinderwerker en vond dit heel leuk om te doen daarom ben ik ook verder gegaan in de pedagogische richting. Op de BSO onderneem ik  graag  sportieve en/of kunstzinnige activiteiten  met de kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen met een goed gevoel naar de BSO komen en ook met een goed gevoel weer weggaan. Het is mijn doel om de kinderen van de groepen te begeleiden in hun spel maar ook om hen uit te dagen om nieuwe ervaringen op te doen.

Ik woon in Heerhugowaard en hou van sporten, kunst maken, gamen en video’s editen op de computer.

Heeft u vragen of suggesties, bent u altijd welkom om even een praatje met me te maken!

Myrthe

Hallo, mijn naam is Myrthe. Ik woon in Heerhugowaard samen met mijn vriend en onze twee dochters. In 2007 heb ik de opleiding SPW afgerond en ik ben sindsdien ook werkzaam in de kinderopvang, voornamelijk heb ik op babygroepen gewerkt, maar ook bij de dreumesen, peuters en verticaal. In 2011 ben ik begonnen bij de kinderkamer als invalmedewerker, en nu werk ik de donderdag en vrijdag op de babygroep en zal ik daarnaast nog een dag invallen waar het nodig is.

 

Palwasha

Graag wil ik mij voorstellen. Mijn naam is Palwasha, ik ben geboren in 1977, getrouwd en heb 2 kinderen. Tijdens mijn Mbo-opleiding heb ik als pedagogisch medewerker stage gelopen bij de Kinderkamer. In deze periode heb ik bij de verschillende groepen gewerkt,  heel veel ervaring opgedaan en ook heel veel geleerd.  In 2013 heb ik mijn diploma behaald als pedagogisch medewerker.

Met veel plezier werk ik vanaf 2017 als invalkracht. Ik vind werken met kinderen in de verschillende leeftijdsgroepen heel leuk en interessant, want geen dag is het zelfde met kinderen. Ik hoop dat ik in de toekomst als pedagogisch medewerkster  blijf werken bij De Kinderkamer.

 

Pelle

Mijn naam is Pelle Scheppers, geboren in 1994 en afgestudeerd Hbo Sportkunde professional aan Hogeschool Inholland in Haarlem.

Ik ben momenteel werkzaam als Personal Trainer en Bootcamp Instructeur. Ik heb tijdens mijn studie een half jaar bij de naschoolse dagopvang ‘Happy2Move’ stage gelopen als Sportdocent. Ik heb daar leerlijnen als honkbal, samenwerken, atletiek enzovoort opgezet en veel leuke spelletjes bedacht en uitgevoerd. Dat vond ik zo leuk dat ik daarom gesolliciteerd heb bij de Kinderkamer als Sportief Pedagogisch medewerker.

Na een leuke proefdag ben ik aangenomen en ben ik vanaf 15 januari 2018 een vast gezicht op maandag en dinsdag op BSO Saturnusstraat en zal ook op de Sport BSO en de Merwedestraat te vinden zijn!  Ik kijk er naar uit om binnen het Kinderkamerteam te werken en sportieve en creatieve activiteiten te verzorgen voor de kinderen.

Sam

Mijn naam is Sam Rooker, geboren op 25 november 1993 en zo lang ik me kan herinneren gek op alles wat met sport te maken heeft. Ik voetbal nog steeds en ben ook voetbaltrainer bij zowel selectieteams als niet-selectieteams en dat allemaal met veel plezier. Ik heb vroeger ook getennist en nu doe ik naast voetballen aan fitness. Daarom is het wel logisch dat ik ook een opleiding gezocht heb die te maken heeft met sport namelijk HBO Sport & Bewegen(Leefstijl & Gezondheid) bij Inholland Haarlem. Tijdens mijn stages kwam ik er al snel achter dat ik het ontzettend leuk vindt om óf kinderen plezier te laten beleven aan sporten óf om kinderen beter te laten worden met sporten als ze dat willen. Daarom vond ik het ook leuk dat ik na mijn opleiding bij Alkmaar Sport (waar ik ook stage heb gelopen) kon blijven werken bij het Outdoorpark en bij Ice games waar ik steeds mag werken met groepen kinderen. Nu komt daar het werk van de BSO De Kinderkamer bij en is mijn hele week gevuld met wat ik heel graag doe: zelf sporten en vooral ook anderen te helpen of begeleiden met sporten.

Samantha

Mijn naam is Samantha van Liempt en geboren in 1998. Ik woon nog bij mijn ouders in stad van de zon, Heerhugowaard. Mijn hobby’s zijn paardrijden, uitgaan met vrienden en ook gezellig met vrienden leuke dingen doen. Daarnaast hou ik ook van een beetje humor in het leven. Vorig jaar ben ik afgestudeerd als onderwijsassistent, en daarna ben ik de leraren opleiding Engels gaan doen. Echter kwam ik er tijdens mijn stage op het vmbo achter dat dit niet is wat ik wil doen in de toekomst. Verder wil ik wel graag met kinderen werken en zodoende kwam ik bij de baan van pedagogisch medewerker bij De Kinderkamer. Ik hoop tijdens deze baan ook een HBO opleiding te vinden die daarbij aansluit.

 

Ik kijk uit naar een leuke, leerzame en gezellige tijd. En mochten jullie vragen hebben, mogen jullie die altijd aan mij stellen!

 

 

Tamara

Hallo, mijn naam is Tamara Stoop. Ik woon samen met mijn vriend in Alkmaar, waar we het super naar ons zin hebben. Ik mag gezellig bij de Kinderkamer komen werken en jullie zullen mij dan ook in het begin op verschillende groepen tegen komen. 

Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogisch Medewerker niveau 4 gevolgd en heb al wat aantal jaren op verschillende groepen gewerkt. Zoals een kinderdagverblijf, een tussen schoolse opvang, een buitenschoolse opvang en ik heb samen met een andere collega een peutergroep gedraaid. 

In mijn vrije tijd fitness ik graag of doe leuke groepslessen, ik hou van winkelen met vriendinnen en lekker avondjes uit met mijn vriend en onze vriendengroep!  Ik hoop jullie snel een keertje  tegen te komen op de groepen, en als jullie nog vragen hebben kom gerust een praatje maken!


kinderopvang regio awards 2015