Inval medewerkers

 

Astrid 

Graag wil ik mij voorstellen. Ik ben Astrid van Vugt. Heb 3 kinderen en woon met plezier in het prachtige mooie oude stadscentrum van Alkmaar.

Mijn werkervaring ligt op veel gebieden. 25 jaar heb ik met plezier als tennislerares gewerkt op vele verenigingen. Ondernemen en uitdagingen aangaan zit in mijn bloed. Heb 2 ondernemingen gehad een Sport en Evenementenbureau voor 50 plussers, een Elektrische fruitbar Tuk Tuk en ben nu met een Foundation bezig. Wij hebben ons als doel gesteld, dat wij de wereld mentaal nog mooier maken voor de kwetsbare groep 11 t/m 19 jaar.

Daarbij heb ik 12 jaar ervaring in de Kinderopvang, vooral gewerkt met peuters en in de BSO. Altijd komt bij naar boven, dat ik werken met kinderen een groot feest vind.

Mijn missie is om de kinderen de ruimte te geven om zich zelf  te mogen zijn, hun hart mogen volgen en zich gehoord en gezien voelen. Zodat de kinderen in verbinding met zichzelf en anderen hun talenten en kwaliteiten kunnen ontwikkelen.

 

Chantal

Mijn naam is Chantal Dekker en ik woon in Alkmaar. Een paar jaar geleden heb ik een half jaar stage gelopen bij de BSO Saturnusstraat en op de peuter groep. Na het behalen van mijn diploma pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 4 ben ik aangenomen bij de kinderkamer als invalkracht. Ik vind het leuk om met de verschillende leeftijden te werken omdat er geen één dag hetzelfde is. Tot ziens op één van de groepen!

 

Edith

Mijn naam is Edith Stavenuiter en ik woon in Alkmaar. Een aantal jaar geleden heb ik tijdens de zomervakantie invalwerk gedaan bij de Kinderkamer, ik heb toen een erg leuke tijd gehad! In 2009 ben ik afgestudeerd aan de PABO. De jaren hierna ben ik bij McDonald's in Alkmaar assistent bedrijfdsleidster geweest. Nu ben ik weer terug bij wat ik echt leuk vind; de kinderen! 

Ik zal in de verschillende groepen komen te staan en ik heb er ontzettend veel zin in! Graag tot ziens in een van de groepen! 

Eleonora

Mijn naam is Eleonora en ik woon inmiddels al meer dan 20 jaar in Nederland. Ik ben getrouwd met Gerard en samen hebben wij drie lieve kinderen; Antonella, Iris en Dario. In 1982 heb ik in Italië mijn diploma als leerkracht behaald. Daarna heb ik van 1995 tot 2003 als invalkracht op de Italiaanse afdeling van de Europese school gewerkt. Hier heb ik vooral met kleuters en met kinderen van de basisschool gewerkt. In 2005 heb ik als invalkracht voor de SKOA gewerkt en dan vooral met peuters. Vanaf september 2009 ben ik werkzaam bij “De Kinderkamer”. Ik werk hier altijd met veel plezier en vind het geweldig om samen met kinderen te spelen en ze te zien ontwikkelen.

 

Josey

Mijn naam is Josey, ik woon in Egmond aan den Hoef samen met mijn man en dochtertje. We wonen op een boerderij met allemaal dieren. Hier zijn we met de Kinderkamer ook langs geweest. Eerder in mijn opleiding liep ik stage bij de Kinderkamer. Dit vond ik een super leuke en gezellige werkervaring.

Ik heb totaal anderhalf jaar stage gelopen in het bedrijf. In 2014 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker niveau vier behaald. Sinds december ben ik begonnen als inval kracht, en word ingezet op alle groepen! 

 

Layla

Mijn naam is Layla Floris, ik ben geboren op 8 oktober 1996 en woon in Oudorp. In augustus 2016 ben ik afgestudeerd als Sociaal pedagogisch medewerker Jeugdzorg niveau 4. Tijdens deze opleiding ben ik erachter gekomen dat ik  het werken met kinderen heel erg leuk vind en daarom heb ik gesolliciteerd bij De Kinderkamer. Vanaf januari 2017 ben ik dan ook als invalkracht werkzaam op allerlei verschillende groepen.

Tot ziens op een van de groepen!

 

Lisanne

Mijn naam is Lisanne van Ellen  en woon samen met mijn vriend en twee honden in Hoogwoud. Nadat ik mijn opleidingen SPW3 en 4 heb behaald in 2011, heb ik gesolliciteerd bij de Kinderkamer. Ik heb hier toen met veel plezier 3 jaar gewerkt. Zo was ik als invalkracht op alle groepen te vinden. Ook heb ik op de peutergroep en babygroep als vaste leidster gestaan. Ik ben blij om weer terug te zijn en zal als invalkracht op verschillende groepen staan. Tot ziens op de groep!

 

Maaike

Mijn naam is  Maaike Boots. Ik heb hiervoor bij een kinderdagverblijf in Hoorn en Zuidschermer gewerkt. Ik ben blij dat ik nu het team van de Kinderkamer mag komen versterken. Ik woon samen met mijn man Marcel en mijn jongste dochter Britte in Venhuizen. Onze oudste dochter Joyce woont op kamers. In mijn vrije tijd houd ik van wandelen en foto’s maken. Mijn grote hobby is djembe spelen. Ik zit zelf op les en speel in een band. Ik vind het ook erg leuk om samen met kinderen muziek te maken en ik zal ook graag met de bso kinderen samen spelen. 

Ook heb ik ruim 12 jaar ervaring met kinderen van 0-4 jaar. Met plezier zet ik mij in om een dag bij de kinderkamer een fijne, gezellige dag te maken.

 

Martine

Mijn naam is Martine Dijkstra en ik woon in Noord-Scharwoude, samen met mijn man en ons pleegkind. Sinds 5 april 2016 werk ik als invalkracht bij de Kinderkamer. Hiervoor heb ik vele jaren met veel plezier bij Stichting Voorschool Langedijk (voorheen de peuterspeelzalen) gewerkt. Het werken met kinderen blijft leuk en afwisselend. Elke dag is anders en dat maakt het werk geweldig! Ik heb dan ook veel zin om bij de Kinderkamer te werken en, samen met de collega's, gezellige activiteiten met de kinderen te ondernemen. 

Tot ziens op één van de groepen!

 

Max

Ik ben Max en werk voornamelijk op de Midi en Maxi groep. Ik heb de opleiding ‘Sociaal Cultureel Werker’ gedaan.  Hier heb ik ervaring opgedaan in het organiseren en begeleiden van activiteiten. Ik heb 2 jaar stage gelopen als kinderwerker en vond dit heel leuk om te doen daarom ben ik ook verder gegaan in de pedagogische richting. Op de BSO onderneem ik  graag  sportieve en/of kunstzinnige activiteiten  met de kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen met een goed gevoel naar de BSO komen en ook met een goed gevoel weer weggaan. Het is mijn doel om de kinderen van de groepen te begeleiden in hun spel maar ook om hen uit te dagen om nieuwe ervaringen op te doen.

Ik woon in Heerhugowaard en hou van sporten, kunst maken, gamen en video’s editen op de computer.

Heeft u vragen of suggesties, bent u altijd welkom om even een praatje met me te maken!

Myrthe

Hallo, mijn naam is Myrthe. Ik woon in Heerhugowaard samen met mijn vriend en onze twee dochters. In 2007 heb ik de opleiding SPW afgerond en ik ben sindsdien ook werkzaam in de kinderopvang, voornamelijk heb ik op babygroepen gewerkt, maar ook bij de dreumesen, peuters en verticaal. In 2011 ben ik begonnen bij de kinderkamer als invalmedewerker, en nu werk ik de donderdag en vrijdag op de babygroep en zal ik daarnaast nog een dag invallen waar het nodig is.

 

Palwasha

Graag wil ik mij voorstellen. Mijn naam is Palwasha, ik ben geboren in 1977, getrouwd en heb 2 kinderen. Tijdens mijn Mbo-opleiding heb ik als pedagogisch medewerker stage gelopen bij de Kinderkamer. In deze periode heb ik bij de verschillende groepen gewerkt,  heel veel ervaring opgedaan en ook heel veel geleerd.  In 2013 heb ik mijn diploma behaald als pedagogisch medewerker.

Met veel plezier werk ik vanaf 2017 als invalkracht. Ik vind werken met kinderen in de verschillende leeftijdsgroepen heel leuk en interessant, want geen dag is het zelfde met kinderen. Ik hoop dat ik in de toekomst als pedagogisch medewerkster  blijf werken bij De Kinderkamer.

 

Rick

Mijn naam is Rick Dekker en woon momenteel bij mijn ouders in Oudorp. 

Ik heb de opleiding Sport & Bewegen- bewegingscoördinator niveau 4 afgerond waarin ik in mijn examen jaar voor de uitstroom (lo)BOS (gymdocent basisschool) heb gekozen. Tijdens mijn stages in het onderwijs en BSO heb ik besloten dat ik graag met kinderen wil blijven werken.

Ik ben erg blij dat ik op een BSO werk in een school waar bewust met gezonde voeding wordt gewerkt Ik maak me graag sterk voor kinderen die moeite hebben om voor goede voeding en voldoende beweging te kiezen. Mijn visie is dat we kinderen al op jonge leeftijd moeten aanleren om gezond te eten (dit gaat al heel goed op het kinderdagverblijf) en moeten stimuleren om meer te bewegen en dit natuurlijk spelenderwijs! Op leeftijdsniveau uitleg (les)geven is me op m'n lijf geschreven. Ik hoop veel van de gymzaal gebruik te maken (ook met de kinderen van de Merwedestraat). Onderbouwen van mijn passie ook; spreek me daarom gerust aan.

Sam

Mijn naam is Sam Rooker, geboren op 25 november 1993 en zo lang ik me kan herinneren gek op alles wat met sport te maken heeft. Ik voetbal nog steeds en ben ook voetbaltrainer bij zowel selectieteams als niet-selectieteams en dat allemaal met veel plezier. Ik heb vroeger ook getennist en nu doe ik naast voetballen aan fitness. Daarom is het wel logisch dat ik ook een opleiding gezocht heb die te maken heeft met sport namelijk HBO Sport & Bewegen(Leefstijl & Gezondheid) bij Inholland Haarlem. Tijdens mijn stages kwam ik er al snel achter dat ik het ontzettend leuk vindt om óf kinderen plezier te laten beleven aan sporten óf om kinderen beter te laten worden met sporten als ze dat willen. Daarom vond ik het ook leuk dat ik na mijn opleiding bij Alkmaar Sport (waar ik ook stage heb gelopen) kon blijven werken bij het Outdoorpark en bij Ice games waar ik steeds mag werken met groepen kinderen. Nu komt daar het werk van de BSO De Kinderkamer bij en is mijn hele week gevuld met wat ik heel graag doe: zelf sporten en vooral ook anderen te helpen of begeleiden met sporten.

 

Tamara

Hallo, mijn naam is Tamara Stoop. Ik woon samen met mijn vriend in Alkmaar, waar we het super naar ons zin hebben. Ik mag gezellig bij de Kinderkamer komen werken en jullie zullen mij dan ook in het begin op verschillende groepen tegen komen. 

Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogisch Medewerker niveau 4 gevolgd en heb al wat aantal jaren op verschillende groepen gewerkt. Zoals een kinderdagverblijf, een tussen schoolse opvang, een buitenschoolse opvang en ik heb samen met een andere collega een peutergroep gedraaid. 

In mijn vrije tijd fitness ik graag of doe leuke groepslessen, ik hou van winkelen met vriendinnen en lekker avondjes uit met mijn vriend en onze vriendengroep!  Ik hoop jullie snel een keertje  tegen te komen op de groepen, en als jullie nog vragen hebben kom gerust een praatje maken!


kinderopvang regio awards 2015