MAXI groep | 7 - 13 jaar |

Bso
Wat is er fijner voor je kind dan na een drukke schooldag relaxen met leeftijdsgenoten? Dat is precies wat je kind kan doen bij onze bso. Lol maken en ontspannen staat voorop. Je kind mag zelf kiezen waar het zin in heeft. Buiten spelen, een spannend spel doen, een toffe workshop volgen of even rustig lezen.

Samen bewegen
Bewegen is belangrijk. Zeker voor kinderen. Ze blijven fitter en ontwikkelen hun brein beter bij regelmatig bewegen. Op onze bso’s geven we graag extra aandacht aan sport en spel. We bouwen bijvoorbeeld een sportparcours of spelen levend Stratego. Je kind leert spelenderwijs omgaan met winnen en verliezen, spelregels en samenwerken in een team. En soms ontdekt je kind opeens een sporttalent. Hoe leuk is dat! Voor de fervente sporters hebben we een speciale sport-bso.

Kinderen beslissen mee
Wij besteden op de bso veel aandacht aan samenwerken, oplossingen zoeken, kritisch en creatief denken; ook wel de 21-eeuwse vaardigheden genoemd. Een onderdeel daarvan is dat we je kind betrekken bij de keuzes die we maken. Denk bijvoorbeeld aan het meedenken over welke activiteiten we gaan doen. De kinderen beslissen en denken ook altijd mee over ons vakantieprogramma. Daarnaast hebben ze op een vakantiedag altijd de keuze uit meerdere activiteiten. Zo weten we zeker dat ze een topvakantie hebben.

De inzet van onze pedagogisch medewerkers
Bij het bepalen van de groepsgrootte en het inzetten van onze pedagogisch medewerkers houden wij ons aan de wet- en regelgeving. Op het informatiebord kunt u zien welke pedagogisch medewerkers en stagiaires op welke dag op de groep zijn. Bij ziekte en verlof zal de vaste pedagogisch medewerker vervangen door een inval medewerker.

Nieuwsgierig geworden?
Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.