MINI groep | 4 - 5 ½ jaar |

Thuis voelen
Als je kind lekker in zijn vel zit, kan het opgroeien tot een zelfverzekerd persoon. Belangrijk vinden wij dan ook dat je kind zich welkom en thuis voelt. Dat begint bij ons al bij binnenkomst. We ontvangen je kind met een glimlach en bieden een luisterend oor na een lange schooldag. Bij ons mag je kind zichzelf zijn. Je kind mag zelf weten wat het wil doen. We zijn niet van de strenge regels, liever maken we samen heldere afspraken. Zo doen we er alles aan dat je kind met een goed gevoel ‘thuiskomt’ bij ons en zich fijn voelt in de groep.

Buiten ravotten
Graven, klimmen en rennen. Elke dag is er buiten veel te beleven! Bij mooi weer bouwen we hutten of gaan we voor het mooiste zandkasteel in de zandbak. En bij slecht weer maken we regendansjes of een mooie engel in de sneeuw. Wist je dat kinderen minder stress hebben en zich beter kunnen concentreren als ze dagelijks buiten actief bezig zijn? Frisse buitenlucht ontspant en zorgt voor meer zuurstofopname in het bloed. En dat geeft energie!

Zoveel te leren
We geven om je kind en willen dat hij of zij zich als persoon goed ontwikkelt. We ondersteunen dan ook de wijze waarop je zoon of dochter zelfstandig zaken uitvoert. We leren je kind omgaan met emoties, vriendschappen aangaan en zijn plekje in de groep vinden. Boven alles staat samen plezier maken voorop.

De inzet van onze pedagogisch medewerkers
Bij het bepalen van de groepsgrootte en het inzetten van onze pedagogisch medewerkers houden wij ons aan de wet- en regelgeving. Op het informatiebord kunt u zien welke pedagogisch medewerkers en stagiaires op welke dag op de groep zijn. Bij ziekte en verlof zal de vaste pedagogisch medewerker vervangen door een inval medewerker.

Nieuwsgierig geworden?
Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.