MIDI groep | 5 - 7½ jaar |

Vrienden maken
Samen lol maken en volledig jezelf kunnen zijn. Dat is de kracht van vriendschap. Het geeft zelfvertrouwen en een fijn gevoel. Om die reden bouwen we bij ons niet alleen aan zandkastelen en hutten, maar ook aan vriendschappen. Uiteraard laten we kinderen zelf kiezen met wie en wat ze spelen, maar we zorgen wel dat elk kind meedoet en de kans heeft om vrienden te maken. Want vriendschap maakt gelukkig en dat gevoel gunnen we ieder kind.

Veel te kiezen
Kinderen bepalen samen met ons wat ze willen doen. Onze activiteiten bieden we aan binnen de drie thema’s: bewegen, naar buiten en creativiteit. We hebben voor alle leeftijden unieke activiteiten in deze uitgangspunten ontwikkeld. Om kinderen nog meer uitdaging te bieden, hebben we workshops van yoga tot koken en van programmeren tot graffiti spuiten. Uiteraard gaan we mee in de interesses van jongeren.

Ontwikkeling
Samen spelen is samen plezier maken. Soms ook even ruzie maken en het weer goedmaken. Kinderen leren ongelooflijk veel van hun tijd bij onze buitenschoolse opvang. Het is net een maatschappij in het klein. Wij zijn elke dag bewust bezig om je kind nieuwe vaardigheden te leren. Dat doen we veelal spelenderwijs. We kijken goed wat jouw kind nodig heeft en stemmen ons programma daar zo goed mogelijk op af.

De inzet van onze pedagogisch medewerkers
Bij het bepalen van de groepsgrootte en het inzetten van onze pedagogisch medewerkers houden wij ons aan de wet- en regelgeving. Op het informatiebord kunt u zien welke pedagogisch medewerkers en stagiaires op welke dag op de groep zijn. Bij ziekte en verlof zal de vaste pedagogisch medewerker vervangen door een inval medewerker.

Nieuwsgierig geworden?
Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.