SPORT BSO | 6 - 13 jaar |

Samen bewegen
Bewegen is belangrijk. Zeker voor kinderen. Ze blijven fitter en ontwikkelen hun brein beter bij regelmatig bewegen. Op onze bso’s geven we graag extra aandacht aan sport en spel. We bouwen bijvoorbeeld een sportparcours of spelen levend Stratego. Je kind leert spelenderwijs omgaan met winnen en verliezen, spelregels en samenwerken in een team.

Sport bso
Hangt je dochter het liefste in de ringen? Is je zoon dol op hockey? Dan is een sport-bso een goed idee. Maar ook als je kind geen geboren sporter is, is een sport-bso misschien interessant. Kinderen maken kennis met verschillende sporten en merken waar ze plezier aan beleven. Zo hebben ze de ruimte om te ontdekken welke sport ze het beste ligt.

Bewegen met plezier
Op onze sport-bso gaat het om bewegen, bewegen en nog eens bewegen. Er ligt grote nadruk op sport en spel. Want van sporten word je fit, sterk, krijg je zelfvertrouwen en leer je samenwerken. Kinderen ontdekken verschillende sporten onder leiding van onze pedagogisch medewerkers of gediplomeerde sportdocenten.
In de wintermaanden worden de sport activiteiten in de binnensport halen De Oever uitgevoerd, de overige maanden sproten de kinderen lekker buiten op de voetbalvelden van vv Kolping Boys.

Opvang
U kunt kiezen voor een combinatiecontract. Bijvoorbeeld elke dinsdag naar de sport-bso en elke maandag naar de reguliere bso. Neem voor mogelijkheden contact op met de kind planning: info@dekinderkamer.com

Praktische informatie

  • De sport-bso is geopend op maandag, dinsdag en donderdag
  • Het tarief voor de sport-bso is hetzelfde als de reguliere bso.
  • De Sport-BSO biedt geen voorschoolse opvang. Voor schooltijd ontvangen wij uw kind graag onze hoofdlocatie aan de Merwedestraat. Wij zijn ook geopend tijdens de landelijk vastgestelde schoolvakanties. De sport-bso is niet geopend op studiedagen van school, dan vangen we uw kind op bij reguliere BSO. Wij halen de kinderen op met de fiets en fietsen samen naar de sport-bso, daar gaan we met hen eerst iets eten en drinken.
  • Kinderen komen op de fiets naar de sport-bso.
  • U haalt uw kind weer op bij de sport-bso.
  • U geeft zelf sportkleding mee aan uw kind, zodat hij of zij comfortabel kan sporten.

De inzet van onze pedagogisch medewerkers
Bij het bepalen van de groepsgrootte en het inzetten van onze pedagogisch medewerkers houden wij ons aan de wet- en regelgeving. Op het informatiebord kunt u zien welke pedagogisch medewerkers en stagiaires op welke dag op de groep zijn. Bij ziekte en verlof zal de vaste pedagogisch medewerker vervangen door een inval medewerker.

Nieuwsgierig geworden?
Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.