BSO Sport

Nieuw! SportBSO De Kinderkamer

LEKKER SPORTEN!

Per 4 september 2017 is Kinderopvang De Kinderkamer in samenwerking met V.V. Kolping Boys een Sport BSO gestart op Sportpark De Nollen aan de Beverdam 3 te Oudorp.

Sporten is leuk én belangrijk. Kinderen worden fit van sporten, bouwen weerstand op, ontwikkelen coördinatievermogen en kracht. Samen in een groep iets bereiken, samen winnen of samen verliezen.

 Wat bieden wij?

Bij de SportBSO worden diverse sportactiviteiten aangeboden zoals hockey, voetbal, honkbal, estafette, frisbeeën, tafeltennis, volleyballen, bootcamp etc.

In de zomermaanden zijn wij te vinden op de uitgestrekte velden van Alkmaar Sport en maken wij gebruik van het jeugdhonk en 2 kleedkamers. In de wintermaanden, november, december, januari, februari sporten we in de gymzaal van Den Oever en staan er binnensporten zoals badminton, trefbal, basketbal, worstelen op het programma.  Een team van pedagogisch sportmedewerkers van De Kinderkamer begeleidt de kinderen hierbij.

Voor wie?

Deze BSO is voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar en ouder, die op een school in Oudorp zitten (Regenboog, Zeswielen, Durv , Sterrenzanger).  Wij halen de kinderen van school op met de (bak)fiets en brengen ze naar De SportBSO.

Bezoekt u al een BSO van Kinderopvang De Kinderkamer?

U kunt kiezen voor een combinatiecontract. Bijvoorbeeld elke dinsdag naar de SportBSO en elke maandag naar de vaste BSO. Neem voor mogelijkheden contact op met planning:  info@dekinderkamer.com

Praktische informatie:

  • De SportBSO is geopend op dinsdag en donderdag en in de toekomst ook op de maandag.
  • Het tarief voor de SportBSO is hetzelfde als de reguliere BSO.
  • De SportBSO biedt geen voorschoolse opvang. Voor schooltijd ontvangen wij uw kind graag onze hoofdlocatie aan de Merwedestraat. Wij zijn ook geopend tijdens de landelijk vastgestelde schoolvakanties. De SportBSO is niet geopend op studiedagen van school, dan vangen we uw kind op bij reguliere BSO. Wij halen de kinderen op met de fiets en fietsen samen naar de SportBSO, daar gaan we met hen eerst iets eten en drinken.
  • Kinderen komen op de fiets naar de SportBSO.
  • U haalt uw kind weer op bij de SportBSO.
  • U geeft zelf sportkleding mee aan uw kind, zodat hij of zij comfortabel kan sporten.

 

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor meer informatie via info@dekinderkamer.com of telefonisch via ons kantoor 072-5203738.

Kinderen onder de 7 jaar worden op de wachtlijst geplaatst. 

 


kinderopvang regio awards 2015