Vakantie opvang

De Kinderkamer biedt voor kinderen die naar de basisschool gaan ook vakantie opvang aan. Wilt u gebruik maken van vakantie opvang, dan wordt uw kind alleen in de schoolvakanties door ons opgevangen op de door u aangevraagde dagdelen. Vakantie opvang is bedoeld voor kinderen die alleen opvang nodig hebben tijdens de schoolvakanties of eventueel op studiedagdelen. Alleen de dagdelen waarop uw kind daadwerkelijk aanwezig is geweest worden in rekening gebracht, indien u bijvoorbeeld in een vakantie geen opvang nodig heeft gehad, worden er ook geen kosten in rekening gebracht. Voor vakantie opvang kunt u (indien u hier recht op heeft) ook belastingteruggave krijgen (dit bedrag kan variƫren van 30 tot 96% van de kosten van de kinderopvang, meer informatie hierover vindt u op de site www.toeslagen.nl)

Uw kind kan dus per direct in schoolvakanties op de door u gewenste dag of dagdeel (ochtend of middag) door ons worden opgevangen. Plaatsing op de maandag, woensdag en vrijdag is altijd mogelijk, voor de dinsdag e/o donderdag kunt u via info@dekinderkamer.com een aanvraag indienen, u krijgt dan zsm te horen of er plek is.

Kinderen die alleen gebruik maken van vakantie opvang en (nog) niet geplaatst zijn voor naschoolse opvang, worden naar leeftijd en afhankelijk van het aantal aanwezige kinderen op de groep, ingedeeld op de jongste midi-, oudste midi- of maxi groep.

U kunt zich inschrijven voor vakantie opvang via het inschrijfformulier voor buitenschoolse opvang.

Als u eenmaal ingeschreven staat voor vakantie opvang, is het wel belangrijk dat u ongeveer 2 weken voor de schoolvakantie uw kind aan- of afmeld. Dit kan via de mail (info@dekinderkamer.com) of telefoon (072-5203738).

De brengtijden zijn in schoolvakanties van 7.30 uur tot 9.00 uur. U kunt uw kind ophalen tussen 17.00 en 18.00 uur. (Indien u gebruik maakt van de verlengde opvang wordt dat vanaf 07.00 uur en tot 18.30 uur).

U kunt er ook voor kiezen om halve vakantiedag opvang af te nemen, de breng en haaltijden zijn dan tussen 12.30 en 13.00 uur

Het is belangrijk dat ouders zich aan de haal- en brengtijden houden in verband met de activiteiten.

.


kinderopvang regio awards 2015