Daar staan we voor

Een liefdevolle omgeving voor ieder kind
Wij passen onze kinderopvang aan op de leeftijd en de behoeftes van je kindje. In onze warme en veilige omgeving met een vast team maakt je zoon of dochter nieuwe vriendjes én ontdekt samen met ons de grote wereld. Uiteraard betrekken we jou als ouder bij alles wat we doen. Samen zorgen we dat je kind de allerbeste kinderopvang krijgt. Wil je weten hoe we dit doen? Ontdek onze kinderopvang.

Thuis voelen
Thuis. Dat is waar je je prettig en veilig voelt. Precies dat gevoel geven wij jouw kind bij ons kinderdagverblijf. We zijn er voor je zoon of dochter. Op alle momenten van de dag. We lachen samen, knuffelen en vieren met trots alle mijlpalen met elkaar. Want zijn of haar geluk, is ook ons geluk.

Kinderdagverblijf
Het leven is voor kinderen een grote ontdekkingstocht. Ons kinderdagverblijf is een veilige, vertrouwde speelplaats waar we samen oefenen voor de grote wereld. We zorgen dat je kind plezier heeft samen met andere kinderen en een plekje in de groep vindt. Zo kan jouw zoon of dochter straks met zelfvertrouwen de buitenwereld verkennen. 

Peuteropvang
Peuters zijn misschien wel de mooiste, kleine eigenwijsjes op de wereld. Ze willen namelijk het liefst alles ‘zelluf’ doen. En dat maakt hen tot een bijzondere groep om mee om te gaan. Het ontdekken van de eigen mogelijkheden stimuleren we op onze peuteropvang volop. Spelenderwijs geven we vaardigheden mee die jouw peuter straks als kleuter nodig heeft.

Vind jouw groep
Ontdek onze veilige en warme omgeving waar je kind de ruimte krijgt om vriendjes te maken en de wereld op eigen tempo te ontdekken. Klik op één van de groepen voor meer informatie of kom gezellig langs en maak kennis met onze kinderopvang!