Administratie

 

Chantal

Mijn naam is Chantal Luitjes-Kool.

Geboren in 1971, getrouwd en moeder van een mooie dochter en heerlijke zoon. 

Na mijn detailhandel opleiding heb ik 17 jaar bij het UWV gewerkt.

Na deze 17 jaar ben ik als personeel planner bij een kinderopvang in Heerhugowaard gaan werken. Dit heb ik ruim 10 jaar gedaan. Ondertussen mocht ik in 2012 een zwangerschapsverlof bij de Kinderkamer vervangen als personeel planner. Ik vond dit ontzettend leuk om te doen!

Na een klein uitstapje naar een verkeersschool kwam ik erachter dat plannen het leukste vak is wat er voor mij bestaat.

Naast mijn werk als planner heb ik een (sport)massage praktijk. Hier leef ik mij in mijn vrije tijd lekker uit en hoop ik mijn klanten van hun spierklachten af te helpen.

 

Francis

Hallo! Ik ben Francis, geboren in 1980 en woon samen met mijn man en 3 kids in Oudorp. Na het behalen van mijn SPW 4 diploma in 2000 ben ik gelijk aan het werk gegaan als Pedagogisch medewerkster.

Onder andere bij "De Kinderkamer" heb ik als pedagogisch medewerkster veel ervaring opgedaan, zowel op de Verticale groep (0-4 jr.), babygroep, deumesgroep als op de peutergroep. In 2006 heb ik een opleiding "Managament in de kinderopvang" gevolgd en afgerond. Hierna heb ik verschillende functies bekleed waaronder beleid- & stafmedewerker, personeel- en kindplanning en leidinggevende KDV.

Vanaf december 2017 focus ik mij vooral op de kindplanning, daarnaast val ik met regelmaat ook in op verschillende groepen. Een super combinatie want het maakt de kindplanning nog leuker om te doen, omdat je door het invalwerk de kinderen echt leert kennen!

 

Jennifer

Ik ben Jennifer, geboren in 1977 en woon samen met mijn prachtige dochter Emily in Assendelft. Mijn fantastische zoon, Dalian, studeert Wijsbegeerte in Leiden en woont daar op een studentencampus. 

 

Vanaf mijn 17e ben ik al werkzaam in de kinderopvang, begonnen als stagiaire, daarna als  invalkracht en uiteindelijk als pedagogisch medewerker op een vaste groep. Toen ik in 2004 de kans kreeg, binnen de kinderopvang voor mijzelf te beginnen, heb ik deze met beide handen aangegrepen en heb ik dit 5 jaar met veel plezier gedaan en hier heel veel van geleerd. In 2010 ben ik als manager bij Kinderopvang Baloe B.V. in Wormer in dienst gekomen en ik heb hier (bijna) 10 jaar mijn kennis, ervaring en enthousiasme kunnen inzetten.  Ook hier heb ik ontzettend veel gedaan en geleerd en het heel erg naar mijn zin gehad. Ik vind het heel belangrijk mezelf te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van wat er speelt en verandert in de kinderopvang en heb de afgelopen jaren veel relevante trainingen/opleidingen gevolgd (te denken aan VVE, Emmi Pikler, Gordon, Reggio Emilia, Babyspecialisten, Babygebaren, Personeelsmanagement, Verzuimmanagement, Manager in de Kinderopvang, Coaching en nog veel meer). Met mijn kennis, ervaring en warme persoonlijkheid ben ik een leidinggevende die dicht bij de medewerkers staat en daarbij het belang van de kinderen voorop stelt. De sfeer die ik tijdens mijn eerste kennismaking met De Kinderkamer voelde, is de sfeer waarin ik mij optimaal kan inzetten. Ik werk dan ook (sinds september 2019) met heel veel plezier als leidinggevende KDV bij De Kinderkamer.

 

Wil je meer van mij weten, vraag ernaar!

 

Lieneke

Mijn naam is Lieneke Neve en ik woon in Alkmaar. Sinds januari 2015 ben ik werkzaam bij De Kinderkamer. In juli 2016 heb ik mijn HBO opleiding Pedagogisch Educatief Medewerker aan de Hogeschool van Rotterdam behaald en heb in januari 2017 de opleiding Train de trainer van Uk & Puk afgerond. Sinds december 2018 ben ik leidinggevende van de BSO. Daarbij ik deels de functie van VVE-coach en ben ik bezig om het VVE-beleid te bewaken, te verbeteren en de gecertificeerde Puk-medewerkers jaarlijks bij te scholen. Hiernaast werk ik boventallig op de groepen om te assisteren en te begeleiden bij de uitvoering van het VVE-programma, het KIJK! kindvolgsysteem en het maken en bijsturen van de groepsplannen.

Ik vind het leuk om mij bezig te houden met de ontwikkelingen binnen de kinderopvang sector en is het voor mij een uitdaging om deze kennis over te brengen aan de pedagogisch medewerkers van het kinderdagverblijf

 

Yanaika

Mijn naam is Yanaika, geboren in 1979. Samen met mijn vriend woon ik in Heerhugowaard.

In 1998 heb ik mijn MBO-SPW (Sociaal Pedagogisch Werk) opleiding behaald. Hierna heb ik anderhalf jaar de HBO-SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) opleiding gevolgd. Na het behalen van mijn propedeuse ben ik kinder- en jeugdpsychologie gaan studeren aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In 2006 ben ik afgestudeerd.

In juli 2011 heb ik de 1-jarige opleiding tot praktijkopleider afgerond.

Sinds november 2003 werk ik met veel plezier bij de Kinderkamer. Eerst 2 jaar als invalkracht, daarna 3 jaar als vaste kracht op de verticale groep. Sinds augustus 2008 ben ik werkzaam op kantoor. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit personeelsplanning (het maken van de roosters, vervanging regelen tijdens verlof en ziekte), het begeleiden van stagiaires en stagebegeleiders en het bijhouden van de risico-inventarisatie (veiligheid en gezondheid).

 

Yvette

Ik ben Yvette Kool-Schut, getrouwd en heb een prachtige dochter en een stoere zoon.

Na mijn studie HEAO-CE heb ik ervaring in verschillende branches opgedaan. Ik heb eerst 6 jaar gewerkt als management assistente bij een expediteursbedrijf op Schiphol; een fantastische tijd waarin ik veel internationale ervaring heb opgedaan. Daarna ben ik als account manager op de effecten afdeling van Barclays Bank in Amsterdam gaan werken. Helaas, na een jaar sloot de afdeling en ben ik het dichterbij gaan zoeken. Ik heb vervolgens 8 jaar o.a. als management assistente op de internationale verkoopafdeling van Oilily gewerkt, een enerverende, leerzame tijd.

Sinds mei 2006 werk ik met heel veel plezier op de administratie van De Kinderkamer b.v.. Daar hou ik me bezig met het debiteuren- en crediteuren beheer, subsidies, websitebeheer, advertenties, tevredenheids enquêtes en alle andere bijkomende administratieve zaken.