Pedagogisch medewerkers

Amarins

Mijn naam is Amarins, ik ben in 1988 geboren in Alkmaar. Sinds 2012 ben ik woonachtig in Heemskerk, samen met mijn vriend en onze dochter. Ik heb de opleiding SPW3 afgerond in 2007. Sinds die tijd ben ik ook werkzaam bij de Kinderkamer. Ik kwam als stagiaire, begon toen in de invalpoule en al gauw kreeg ik een vaste aanstelling. Ik heb op verschillende groepen gewerkt en ervaring opgedaan. ik heb het erg naar mijn zin binnen het team. Ik vind het leuk afwisselend werk en vind het mooi om de kinderen te zien groeien. Ik sta kinderen graag bij in het stimuleren van hun ontwikkeling.

 

Amber

Mijn naam is Amber Verhofstad, geboren in 1994 en woonachtig in Alkmaar. Ik heb kortgeleden mijn opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond. Hiervoor heb ik de opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 3 en 4 afgerond. Ik heb ervaring opgedaan tijdens mijn stages en daarnaast mogen werken bij verschillende kinderdagverblijven waardoor ik heb kunnen werken met kinderen tussen de leeftijd van nul tot twaalf jaar.

Mijn voorkeur gaat uit naar deze leeftijden omdat zij vaak puur en eerlijk zijn! Ik vind het leuk om deze uitdaging aan te gaan en hen in hun ontwikkeling te stimuleren!
Verder woon ik samen met mijn vriend en zoontje en samen gaan we er graag op uit! 

Anne

Vanaf eind 2002 ben ik in dienst bij De Kinderkamer. Voordat ik bij de Kinderkamer begon heb ik eerst de MBO-opleiding Agogisch Werk afgerond. Dit was een vrij brede opleiding. Vervolgens heb ik 11 jaar op Reigersdaal, een instelling voor verstandelijk gehandicapten, gewerkt. Ik heb daar de Z-opleiding gevolgt en als Z-verpleegkundige op twee verschillende groepen gewerkt. Tevens ben ik moeder van twee jongens.

Kinderkamer ervaring vanaf 2002.

 

Anneke

Mijn naam is Anneke Breukel.

Vanaf mijn 18de werk ik met kinderen. Eerst in de jeugdhulpverlening in Amsterdam. En sinds een jaar of 20 in de kinderopvang.  Als pedagogisch medewerker en leidinggevende. Ik heb er voor gekozen om weer als pedagogisch medewerker te gaan werken omdat ik dat het leukste vind. Bovendien heb ik dan nog voldoende energie over voor een andere passie nl: koordirgent. Ik ben dol op muziek maken en luisteren en vooral van zingen.

Dat zal in het werken met de kinderen ook zeker duidelijk worden. Zingen en muziek maken met kinderen is een feest en bovendien leren ze er veel van.

Ik woon in Heerhugowaard en kan straks op de fiets naar mijn werk.  Ik woon daar alleen. Heb twee kinderen maar die zijn volwassen en wonen op zichzelf in Amsterdam. Naast mijn hobby in de muziek houd ik van creatief bezig zijn. Schilderen en tekenen, vilten, sieraden en keramiek maken. En ik ga regelmatig uit met vrienden naar concerten en musea of de natuur in op de fiets of te voet.

Ik zie uit naar het werken bij de Kinderkamer. Tijdens het sollicitatiegesprek en de meedraaidag voelde ik mij op mijn gemak. Ik hoop dat het een mooie tijd wordt.

 

Annelisa

Hai, ik ben Annelisa, geboren in 1978, samenwonend in Heerhugowaard en moeder van 2 fantastische kinderen. Met veel plezier kom ik sinds half december 2018 weer bij de Kinderkamer werken, nu als invalkracht. Van 2011 tot 2014 heb ik hier al gewerkt op de bso. Ik ben nooit vergeten hoe leuk dat wel niet was. Er heerst hier een knusse, positieve sfeer met fijne collega’s. Daarom was de keuze snel gemaakt om weer terug te keren. Naast het werken met kinderen ben ik gek op koken, vooral de Italiaanse keuken. Ik reis ook graag naar Italië. Vorig jaar heb ik zelfs een aantal maanden gewerkt in de keuken van een Italiaans hotel. Ik vind het dan ook erg leuk om kookworkshops te geven aan kinderen.

Ook ben ik een natuurmens en hou van buiten sporten als  hardlopen, tennissen, fietsen en wandelen/hiken. Met de kinderen ga ik ook graag naar buiten om met ze te sporten of leuke spelletjes te doen. Ik hou ook veel van lezen, zowel in mijn vrije tijd als op het werk. Er zijn zoveel mooie prentenboeken. Superleuk om te zien hoe kinderen opgaan in een verhaal.

Tot ziens op één van de groepen van de leukste kinderopvang van Alkmaar!

Annet

Mijn naam is Annet en ik ben geboren in 1976. Ik woon samen en ben moeder van 2 kinderen (een dochter en een zoon).Nadat ik mijn SPW diploma heb behaald, ben ik in de kinderopvang gaan werken. Ik ben begonnen als invalkracht en later als leidster op een dreumesgroep bij een kinderdagverblijf in Spaarndam. Daarna ben ik bij een nieuw kinderdagverblijf in Haarlem gaan werken, waar ik een peutergroep heb opgestart. Na mijn verhuizing naar Alkmaar ben ik in 2006 bij de Kinderkamer komen werken. Ik heb het samen met alle kinderen en collega’s erg naar mijn zin!!!!

Kinderkamer ervaring vanaf 2006.

 

Astrid

Graag wil ik mij voorstellen. Ik ben Astrid van Vugt. Heb 3 kinderen en woon met plezier in het prachtige mooie oude stadscentrum van Alkmaar.

Mijn werkervaring ligt op veel gebieden. 25 jaar heb ik met plezier als tennislerares gewerkt op vele verenigingen. Ondernemen en uitdagingen aangaan zit in mijn bloed. Heb 2 ondernemingen gehad een Sport en Evenementenbureau voor 50 plussers, een Elektrische fruitbar Tuk Tuk en ben nu met een Foundation bezig. Wij hebben ons als doel gesteld, dat wij de wereld mentaal nog mooier maken voor de kwetsbare groep 11 t/m 19 jaar.

Daarbij heb ik 12 jaar ervaring in de Kinderopvang, vooral gewerkt met peuters en in de BSO. Altijd komt bij naar boven, dat ik werken met kinderen een groot feest vind.

Mijn missie is om de kinderen de ruimte te geven om zich zelf  te mogen zijn, hun hart mogen volgen en zich gehoord en gezien voelen. Zodat de kinderen in verbinding met zichzelf en anderen hun talenten en kwaliteiten kunnen ontwikkelen.

 

Chantal

Mijn naam is Chantal Luitjes-Kool.

Geboren in 1971, getrouwd en moeder van een mooie dochter en heerlijke zoon. 

Na mijn detailhandel opleiding heb ik 17 jaar bij het UWV gewerkt.

Na deze 17 jaar ben ik als personeel planner bij een kinderopvang in Heerhugowaard gaan werken. Dit heb ik ruim 10 jaar gedaan. Ondertussen mocht ik in 2012 een zwangerschapsverlof bij de Kinderkamer vervangen als personeel planner. Ik vond dit ontzettend leuk om te doen!

Na een klein uitstapje naar een verkeersschool kwam ik erachter dat kinderopvang het leukste vak is wat er voor mij bestaat. Ik heb een aantal jaar als personeelsplanner bij de Kinderkamer gewerkt.

En inmiddels ben ik bijna klaar met mijn BBL opleiding voor Pedagogisch Medewerker en ben ik al op meerdere groepen inzetbaar.

Naast mijn werk bij de Kinderkamer heb ik een (sport)massage praktijk. Hier leef ik mij in mijn vrije tijd lekker uit en hoop ik mijn klanten van hun spierklachten af te helpen.

Edith

Mijn naam is Edith Stavenuiter, geboren in 1987 en ik woon in Heiloo.
In 2009 heb ik de IPabo afgerond, de opleiding voor leerkracht in het basisonderwijs. Kinderen heb ik altijd al heel leuk gevonden, vooral de jonge kinderen. Mijn keuze om bij De Kinderkamer te gaan werken, is dan ook de beste keuze ooit geweest! Ik ben werkzaam op de Verticale groep en ik vind het geweldig om de verschillende leeftijden van 0-4 jaar in de groep te hebben. Ik ga dan ook iedere dag met veel plezier naar mijn werk, iedere dag is anders en dat maakt het werk zo leuk.

 Eleonora

Mijn naam is Eleonora en ik woon inmiddels al meer dan 20 jaar in Nederland. Ik ben getrouwd met Gerard en samen hebben wij drie lieve kinderen; Antonella, Iris en Dario. In 1982 heb ik in Italië mijn diploma als leerkracht behaald. Daarna heb ik van 1995 tot 2003 als invalkracht op de Italiaanse afdeling van de Europese school gewerkt. Hier heb ik vooral met kleuters en met kinderen van de basisschool gewerkt. In 2005 heb ik als invalkracht voor de SKOA gewerkt en dan vooral met peuters. Vanaf september 2009 ben ik werkzaam bij “De Kinderkamer”. Ik werk hier altijd met veel plezier en vind het geweldig om samen met kinderen te spelen en ze te zien ontwikkelen.

 

Fatima

Mijn naam is Fatima Ouaziki en woon in Alkmaar. Ik ben geboren in 1996, woon nog thuis en kom uit een gezin van 8 kinderen. 

Ik werk als invalkracht op de Kinderkamer en heb het erg naar mijn zin! Zo sta ik op verschillende groepen met verschillende leeftijden en heb geen vaste groep.

 

Grietje

Mijn naam is Grietje. Ik ben geboren in 1998 en woon in Heerhugowaard. Nadat ik mijn opleiding Pedagogisch Medewerker gespecialiseerd in Jeugdzorg had afgerond, heb ik in het speciaal onderwijs gewerkt. Sinds februari 2020 werk ik bij de Kinderkamer, op de BSO. Hier ben ik vooral op de Saturnusstraat te vinden.

Jaqueline

Hai, Ik ben Jaqueline, ik woon in Egmond aan den Hoef, samen met mijn vriend, onze dochter en onze zoon. Voordat ik in 2007 bij de Kinderkamer kwam werken, heb ik op een ander kinderdagverblijf stage gelopen en vervolgens gewerkt op een peuter- en een verticale groep. Bij de Kinderkamer ben ik begonnen op de peutergroep, later op de peuterplusgroep en nu werk ik met veel plezier bij de verticale groep.  De hele ontwikkeling maak je mee, van de allerkleinste baby, tot ze ons gedag zwaaien om naar school te gaan.

Ik heb het bij De Kinderkamer ontzettend naar mijn zin; leuke collega´s en kinderen. De kinderen zijn zo gezellig aan het kletsen, zingen, grapjes maken, noem maar op… En we doen veel leuke dingen, zoals uitjes naar een speeltuin, of gewoon wandelen, koekjes bakken, pannenkoeken bakken, knutselen en ga zo maar door! Elke dag is weer een feest!!! 

Kinderkamer ervaring vanaf 2007.

Karen

Ik ben Karen, geboren in 1972 en getrouwd met Frank. We hebben 2 kinderen Manon en Dennis. Sinds het begin (31 juli 2002) werk ik bij de Kinderkamer. We zijn toen begonnen met een verticale groep (0-4jaar), met 2 kinderen. Ik vind het geweldig om de Kinderkamer zo vanaf het begin te hebben zien groeien en meegeholpen te hebben tot wat het nu is. Ik heb eerst ongeveer 2,5 jaar op de peutergroep gewerkt en daarna 3,5 jaar op de babygroep, beide met veel plezier. Na die 3,5 jaar begon het toch weer te kriebelen en wilde ik een nieuwe uitdaging. Nu werk ik op maandag, dinsdag en donderdag bij de BSO-MIDIgroep, waar ik heel veel creativiteit en ideeën in kwijt kan. Ik vind het erg leuk om met deze leeftijdsgroep te werken. Ik hoop nog heel lang bij de Kinderkamer werkzaam te zijn met net zoveel plezier als in de afgelopen jaren.

Kiki

Hoi mijn naam is Kiki.

in januari 2006 kwam ik als 3e jaars stagiaire bij de kinderkamer. ik heb eerst een half jaar stage gelopen op de peuterplus groep. In de zomervakantie mocht ik als invalkracht aan het werk bij de Kinderkamer en na de zomervakantie heb ik mijn stage vervolgd op de verticale groep.

Na het behalen van mijn diploma als pedagogisch medewerker werd mij gevraagd om een nieuwe BSO groep op te starten. ik had het zo naar mijn zin bij de Kinderkamer dat ik dat aanbod met open armen aan nam.

ik werkte toen 4 dagen op de BSO mini groep en al snel breidde ik dat uit met nog een dag erbij op de verticale groep.

Na de zomer van 2008 ben ik gestopt op de BSO en 4 dagen per week op de verticale groep gaan werken. Inmiddels heel wat jaren verder werk ik nog altijd met heel erg veel plezier bij de Kinderkamer en heb ik op alle groepen en van alle leeftijden een keer "mogen proeven" en ervaring om kunnen doen.

Nu ben ik sinds oktober 2018 werkzaam op de dreumesgroep.

Kinderkamer ervaring vanaf 2007.

 

Layla

Mijn naam is Layla Floris, ik woon in Oudorp en ik ben geboren in 1996.
In 2016 heb ik de opleiding voor Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg afgerond. Hiermee kon ik met jongeren werken maar ook met kinderen. Uiteindelijk is mijn keuze gevallen op het werken met kinderen. Ik ben aan de slag gegaan bij De Kinderkamer als invalkracht op alle groepen en ik heb een tijdje gewerkt op de BSO bij de Saturnusstraat. Nu ben ik werkzaam als vast gezicht op de babygroep. Ik vind het heel fijn om de allerkleinsten de veiligheid te bieden en ze te stimuleren om zichzelf te ontwikkelen.
De Kinderkamer is voor mij een hele fijne plek om te werken met alle collega’s en de fijne huiselijke sfeer die er heerst en dat maakt dit bedrijf zo mooi!

Linda

Hallo mijn naam is Linda Deutekom en geboren in Haringhuizen. Ik ben trotse moeder van twee mooie dochters en woon sinds een tijdje in het rustige dorpje Sint Maarten, samen met mijn jongste dochter. Voordat ik bij de Kinderkamer kwam werken heb ik 10 jaar gewerkt voor Stichting Kinderopvang Heerhugowaard waar ik veel heb geleerd en ervaring heb op gedaan. Ik vind het een feestje om met kinderen te werken en doe mijn werk dan ook met heel veel plezier.

Linda

Mijn naam is Linda Naberman en ik woon samen met mijn zoontje in Alkmaar. Na het behalen van mijn SPW-niveau 3 en daarna SPW-niveau 4 diploma, ben ik gaan werken bij de Kinderkamer. Ik begon daar (2007) bij de Buitenschoolse Opvang en heb daar samen met een andere collega de Midi-groep opgestart. Hierna heb 6 jaar met heel veel plezier op de babygroep gewerkt. Inmiddels werk ik al weer een poos 4 dagen per week op de peutergroep. Ik heb het hier erg naar mijn zin en vindt het erg leuk om de ontwikkeling van de kinderen te zien en te stimuleren.

Kinderkamer ervaring vanaf 2007.

 

Linda

Hoi, ik ben Linda Trompetter, geboren in 1998. Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd als Gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Vol enthousiasme en passie begin ik aan dit nieuwe avontuur.

Maar de vraag is natuurlijk wie ben ik, ik zal een stukje delen: mijn hobby’s zijn zingen, lezen, creatief bezig zijn en daarnaast nog veel meer natuurlijk, maar alles noemen gaat wat ver. 

Mocht u vragen hebben of meer willen weten kunt u bij mij terecht!

Olga

Ik ben Olga Milady Dignum, geboren in 1981 en een trotse moeder van twee zoons Steven & Rik  en een dochter Zoë Renée. Ik ben geboren op een hele mooie plek genaamd: Costa Rica en daar ben ik enorm trots op.

In mijn vrije tijd sport ik veel en is fotograferen en schrijven echt mijn passie. Naast mijn werk doe ik nog aan vrijwilligerswerk bij Stichting Baby Spullen en help ik de jeugd bij Kolping Boys.

Ik werk al 12 jaar met veel plezier in de kinderopvang en voel me echt vereerd dat ik nu werkzaam mag zijn bij de Kinderkamer. Jullie zullen mij tegenkomen op de maandag en de dinsdag als inval medewerkster.

Tot snel op de Kinderkamer!! 

Mandy

Mijn naam is Mandy, en ik ben geboren in 1997 te Amsterdam. Ik heb veel ervaring binnen de toerisme branche. Ik heb gewerkt bij de organisatie Tours & Tickets, Madame Tussauds en in de Johan Cruijff Arena. Ook ben ik vaste vrijwilliger bij een kinderspeeltuin. En regel ik alle evenementen en partijen. 

In 2019 heb ik de opleiding Pedagogisch medewerker afgerond. Omdat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Tijdens mijn opleiding heb ik twee buitenland stages mogen ervaren, namelijk in Engeland en Spanje. Maar daarna was het toch echt tijd om aan de slag te gaan in Nederland. Ik ben begonnen bij een BSO in Amsterdam, hier deed ik ook kantoorwerkzaamheden en planningen. Dit was een mooie ervaring , om een kijkje te nemen achter de schermen van kinderopvang organisaties. Begin januari 2020 ben ik verhuisd naar Alkmaar. Ik had een goed gevoel over de Kinderkamer en kon in juni starten bij de BSO maxi groep. Ook ga ik aan de slag bij de Peuter plus, waar ik erg naar uit kijk! Daarnaast ben ik erg flexibel, en val ik regelmatig in bij de Sport Bso en de Saturnusstraat. Kort om, je zult mij vaak voorbij zien lopen.

 

Maria

Hallo allemaal, Ik zal mij even voorstellen.

Mijn naam is Maria. Ik ben in 1997 geboren en ik kom uit Colombia. In 2017 heb ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 af gerond aan het Horizon college Alkmaar. Ook heb ik ondertussen 4 jaar werkervaring op gedaan en heel erg veel geleerd.

Nu woon ik inmiddels op mezelf in Alkmaar. In mijn vrije tijd doe ik onder anderen: muziek luisteren, dansen, met vriendinnen afspreken, een avondje naar de bios, reizen en winkelen.

Dat ik een heel leuk vak heb gekozen, weet ik inmiddels. Het is zo leuk om contact met kinderen te hebben en zo boeiend om bij hun ontwikkeling betrokken te zijn. Ik vind het belangrijk om oog te hebben voor hun aard en eigenheid en daar bedachtzaam en met respect en liefde mee om te gaan.

Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te leren kennen! Tot dan ! 

Marianne

Hallo, Ik ben Marianne en ik woon samen met mijn gezinnetje in Alkmaar. Na mijn studie als leerkracht basisonderwijs heb ik vanaf 2007 op verschillende groepen gewerkt en werk ik nu met veel plezier op de peuterplusgroep. Naast mijn werk als pedagogisch medewerker, ben ik de aandachtfunctionaris van de Kinderkamer. Dit houdt in dat medewerkers en ouders mij kunnen raadplegen wanneer er zorgen zijn over een kind. Ook ben ik soms bij oudergesprekken aanwezig.

Tevens ben ik de praktijkbegeleider bij de Kinderkamer. Ik begeleid de stagiaires en de collega’s op de groep om ervoor te zorgen dat de nieuwe lichting pedagogisch medewerkers straks met vertrouwen en plezier aan de slag kan.

Ik geniet van het werken met kinderen. Het enthousiasme, de onbevangenheid en de eerlijkheid! ik vind het vooral heel leuk om de ontwikkeling van de kinderen op een speelse manier te stimuleren, waarbij zij zelf de regie hebben. Ieder kind is uniek, waardoor iedere dag anders is!

Marieke

Hallo, ik ben Marieke, woon samen met mijn 3 prachtige kinderen in Alkmaar. Ik ben geboren in 1977 te Obdam. Sinds 2000 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Nu sinds 2018 ben ik werkzaam bij de Kinderkamer. Na eerst inval werk op alle groepen te hebben gedaan, heb ik nu een vaste plek op de babygroep. Ik geniet enorm van elk lieve individu hoe zij op hun eigen manier en op hun eigen tempo, zoveel plezier aan zichzelf beleven aan hun eigen ontwikkelingen. Hoe zij onderzoeken en experimenteren in zowel spel, als in zichzelf ontdekken en bewust worden van hun kunnen. Prachtig. Door de baby’s in hun waarde te laten bied ik ze geborgen & veiligheid, liefde & aandacht en motiveer & stimuleer waar nodig zal zijn. De warme en huiselijke sfeer van de Kinderkamer samen met lieve collega’s zorgen ervoor dat ik vol enthousiasme aanwezig ben en helemaal op mijn plek zit.

Martin

Hallo ik ben Martin en woon in Schermerhorn. Ik heb de opleidingen Sport en Bewegen en Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg afgerond en kijk er naar uit om de kennis te maken met alle collega’s, ouders en kinderen. Ik ben een vast gezicht op de Saturnusstraat.

Martine

Mijn naam is Martine Dijkstra en ik woon in Noord-Scharwoude, samen met mijn man en ons pleegkind. Sinds 5 april 2016 werk ik als invalkracht bij de Kinderkamer. Hiervoor heb ik vele jaren met veel plezier bij Stichting Voorschool Langedijk (voorheen de peuterspeelzalen) gewerkt. Het werken met kinderen blijft leuk en afwisselend. Elke dag is anders en dat maakt het werk geweldig! Ik heb dan ook veel zin om bij de Kinderkamer te werken en, samen met de collega's, gezellige activiteiten met de kinderen te ondernemen. 

Tot ziens op één van de groepen!

Myrthe

Hallo, mijn naam is Myrthe. Ik woon in Heerhugowaard samen met mijn vriend en onze twee dochters. In 2007 heb ik de opleiding SPW afgerond en ik ben sindsdien ook werkzaam in de kinderopvang, voornamelijk heb ik op babygroepen gewerkt, maar ook bij de dreumesen, peuters en verticaal. In 2011 ben ik begonnen bij de Kinderkamer als invalmedewerker en werk hier nog steeds met veel plezier.​

Natasja

Ik zal mij even aan jullie voorstellen. Ik ben Natasja en ik woon in Alkmaar.  In mei 2008 heb ik mijn diploma SPW-3 behaald. Tijdens mijn stage van deze opleiding, heb ik ervaring opgedaan in het werken met kinderen van 0 t/m 6 jaar. Sinds april 2009 ben ik in dienst bij de Kinderkamer. Ik hoop hier nog heel veel jaren te kunnen werken en te genieten van de kinderen.

Kinderkamer ervaring vanaf 2009.

Palwasha

Graag wil ik mij voorstellen. Mijn naam is Palwasha, ik ben geboren in 1977, getrouwd en heb 2 kinderen. Tijdens mijn Mbo-opleiding heb ik als pedagogisch medewerker stage gelopen bij de Kinderkamer. In deze periode heb ik bij de verschillende groepen gewerkt,  heel veel ervaring opgedaan en ook heel veel geleerd.  In 2013 heb ik mijn diploma behaald als pedagogisch medewerker.

Met veel plezier werk ik vanaf 2017 als invalkracht. Ik vind werken met kinderen in de verschillende leeftijdsgroepen heel leuk en interessant, want geen dag is het zelfde met kinderen. 

Quita

Mijn naam is Quita Borst. Vanaf februari 2020 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerkster. Ik ben geboren in 1994 en woon samen met mijn vriend en onze hond Doenja in Heerhugowaard. Mijn hobby’s zijn fitnessen, softballen(coach) en wandelen met mijn hond. 

Na mijn opleiding sport en bewegen ben ik de horeca ingerold. De afgelopen 4 jaar ben ik werkzaam geweest als pizzabakker. Maar nu is het tijd voor wat anders! 

Doen waar mijn passie ligt, actief bezig zijn met kinderen! Ik heb dan ook erg veel zin in deze nieuwe uitdaging.

Renitha

Hallo, mijn naam is Renitha en binnenkort leest u meer over mij.

 

Ria

Mijn naam is Ria en ik ben geboren in 1971, getrouwd en heb 2 kinderen. Ik werk sinds 2005 bij de kinderdagverblijf De Kinderkamer. Met veel plezier werk ik momenteel 2 dagen per week op de verticale groep

Kinderkamer ervaring vanaf 2005.

Romina

Mijn naam is Romina Ferrero Scholte. Ik ben geboren op 19 juli 1988 en geboren en getogen in Alkmaar. Ik woon nog steeds in Alkmaar, samen met mijn vriend. Na het behalen van mijn middelbare school diploma ben ik in 2004 begonnen aan de opleidingen SPW niveau 3 en onderwijsassistent niveau 4. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen op verschillende basisscholen omdat ik graag de HBO-opleiding tot lerares wilde gaan volgen. Dit heb ik van augustus 2007 tot december 2008 gedaan en besefte toen ik niet voor de klas wilde, maar wel graag met kinderen wil werken. Ik ben gestopt met de IPABO en werk sindsdien bij de Kinderkamer. 

Kinderkamer ervaring vanaf 2009.

Sandra

Hallo iedereen! Op 29 januari 1989 ben ik geboren; vanaf oktober 2008 ben ik werkzaam bij de Kinderkamer. Ik begon daar als invalkracht en stond vaak op de babygroep. Nu ben ik op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag te vinden bij de buitenschoolse opvang aan de Saturnusstraat. Voordat ik bij de Kinderkamer kwam werken, heb ik een half jaar als invalkracht bij Stichting Kinderopvang Alkmaar gewerkt.

 

Sanne

Mijn naam is Sanne Kruse, ik woon in Alkmaar tegen het gezellige dorp Sint Pancras aan. Ik ben getrouwd en heb samen met mijn man 2 lieve kinderen, Lynn en Kyan. Ik werk al sinds 2005 met ontzettend veel plezier in de kinderopvang. Wat mij boeit aan kinderen is dat zij eerlijk, enthousiast en leergierig zijn. Elke dag is het weer een feestje om aan het werk te gaan. Ik werk nu op de peuter plus groep. In hou ontzettend van de natuur en ik ben ook veel in de duinen, bossen en strand te vinden. Ook sport ik graag en geef ik vol enthousiasme elke zaterdag hardlooptraining in de duinen van Bergen. 

 

Scott

Mijn naam is Scott Metzelaar ik ben geboren in 2001 en kom uit Heiloo. 

Zit zelf al 15 jaar op voetbal maar vind elke sport leuk om te doen en om te geven. Heb 2 jaar voetbaltraining gegeven en heb ook op een mytylschool lessen gegeven als gymleraar. En verder heb ik op Saint Lucia 5 weken stage gelopen om sportlessen voor de achterstandsbuurten te geven, wat een top ervaring was!  En als jullie er heel benieuwd over zijn staat er nog een filmpje op YouTube die ik heb gemaakt. Dat krijg je te zien als je mijn volledige naam 'scott metzelaar' op YouTube zoekt.

Op mijn opleiding (CIOS sport en bewegen) heb ik bijna elke sport moeten beoefenen dus ben van alle markten thuis. 

Voor andere vragen of gewoon voor een gezellig gesprek ben ik maandag, dinsdag en donderdag bij de sport BSO te vinden. Verder heb ik er veel zin in om bij de sport BSO aan de slag te gaan en kijk ik er erg naar uit!!

Groeten Scott 

 

Shana

Hallo, ik ben Shana, geboren in 1986, opgegroeid in Heemskerk en voor de liefde verhuist naar Heerhugowaard waar ik nu woon met mijn man en zoontje. Ik ben vanaf 2009 werkzaam in de kinderopvang wat ik met veel plezier doe. Ik heb veel zin om er een mooie tijd van te maken bij de Kinderkamer en voel mij nu al erg welkom

Silvia

Hoi, ik ben Silvia, geboren in 1983 en ik woon samen met mijn vriend. We hebben drie kinderen, Tijn, Yaniek en Maxim. Ik heb de opleiding SPW 3 gevolgd. Tijdens mijn stages heb ik ervaring opgedaan bij een peuterspeelzaal, een kinderdagverblijf en in het basisonderwijs (groep 1). Vroeger had ik twee oppaskindjes en vanaf dat moment wist ik dat ik met kinderen wilde werken. Toen de Kinderkamer net een jaar bestond ben ik in dienst gekomen. De kinderen hun eerste stapjes zien doen, hen dingen leren, en een hechte band met ze opbouwen zijn één van de dingen die mij ontzettend aantrekken in het werken op de Kinderkamer. Ik hoop dit nog heel lang te mogen doen!!!

Kinderkamer ervaring vanaf 2004.

 

Tamara

Hallo, mijn naam is Tamara Stoop. Ik woon samen met mijn vriend in Alkmaar, waar we het super naar ons zin hebben. Ik mag gezellig bij de Kinderkamer komen werken en jullie zullen mij dan ook op verschillende groepen tegen komen. 

Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogisch Medewerker niveau 4 gevolgd en heb al wat aantal jaren op verschillende groepen gewerkt. Zoals een kinderdagverblijf, een tussen schoolse opvang, een buitenschoolse opvang en ik heb samen met een andere collega een peutergroep gedraaid. 

In mijn vrije tijd fitness ik graag of doe leuke groepslessen, ik hou van winkelen met vriendinnen en lekker avondjes uit met mijn vriend en onze vriendengroep!  Ik hoop jullie snel een keertje  tegen te komen op de groepen, en als jullie nog vragen hebben kom gerust een praatje maken!

Valesca

Ik ben Valesca, geboren in 1988 en woon samen met mijn vriend en twee jongens in Alkmaar.

Na de geboorte van mijn eerste zoon wist ik wat ik de hele dag wilde doen en dat is kinderen spelenderwijs dingen leren en begeleiden. De kinderen hun eigen ik laten ontwikkelen. Dus besloot ik om de opleiding pedagogisch medewerker te gaan volgen en heb in 2016 mijn diploma behaald. Na mijn opleiding zijn we verhuist en heb ik mijn tweede zoontje gekregen. Nu is het tijd om aan de slag te gaan en dit mag ik gaan doen in het invalteam bij de Kinderkamer dus tot gauw op een van de groepen.

Youandi

Mijn naam is Youandi, ik ben op 29 oktober 1984 geboren en woon samen met mijn man en zoontje in Alkmaar. Ik heb de opleiding SPW3 gevolgd omdat het mij erg leuk leek om met kinderen te werken. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen als onderwijsassistent in groep 3 van een basisschool. Ook heb ik een jaar stage gelopen op de babygroep bij "de Kinderkamer", waar ik een geweldige stagetijd heb gehad. Gelukkig hoefde ik geen afscheid te nemen, want in de zomer van 2005 kon ik beginnen als invalleidster. Ik begon met 2 vaste dagen. Inmiddels werk ik al een aantal jaartjes, 3 dagen per week, en ik ga nog steeds elke dag met plezier naar mijn werk. Ik vind het geweldig om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen tot eigenwijze peuters, en ik geniet van alle knuffels en leuke activiteiten (zingen, knutselen, wandelen) die we met de kinderen doen. Doordat geen dag hetzelfde is, blijft het elke dag weer een uitdaging om met de kinderen te werken!

Kinderkamer ervaring vanaf 2006.

Zuhal

Ik ben Zuhal en woon in Heerhugowaard met mijn man en 3 dochters en 1 zoon. Ik heb mijn diploma SPW 3 behaald in Amsterdam. Voordat ik op de Kinderkamer kwam werken (2006), heb ik stage gelopen op de dreumesgroep. Ik begon met werken op de BSO, waar ik onder andere (samen met Linda) de BSO Midi-groep heb opgestart. Momenteel werk ik op verschillende groepenvan het kinderdagverblijf. Ik vind kinderen spontaan, ze zeggen eerlijk wat ze vinden en je kunt al gesprekjes met ze voeren. Ik vind het leuk en belangrijk om zo een band met de kinderen op te bouwen.

Kinderkamer ervaring vanaf 2006.