Vaste medewerkers

Amarins

Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogisch Werker niveau 3 gevolgd. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij de Kinderkamer op de peutergroep.

Kinderkamer ervaring:

2007 - invalkracht kdv en bso

2008 - vaste medewerkster peutergroep 

2014 - vaste medewerkster verticale groep

2016 - vaste medewerkster dreumesgroep

 

Anna

Anna

Mijn naam is Anna en ik ben in 1969 geboren op Texel. Toen ik 17 jaar was ben ik in Amsterdam gaan wonen en heb daar de Sociale Academie (Cultureel werk) gevolgd. Vervolgens ben ik bij een klein theater gaan werken en daarna bij de buitenschoolse opvang van een kinderdagverblijf. Sinds 2001 woon ik met mijn man en drie dochters in Alkmaar.

Kinderkamer ervaring:

2002 - vaste medewerkster peutergroep 

2005 - vaste medewerkster peuterplusgroep 

2014 - vaste medewerkster BSO midi

2016 - vaste medewerkster peuterplusgroep

 

Anne

Vanaf eind 2002 ben ik in dienst bij De Kinderkamer. Voordat ik bij de Kinderkamer begon heb ik eerst de MBO-opleiding Agogisch Werk afgerond. Dit was een vrij brede opleiding. Vervolgens heb ik 11 jaar op Reigersdaal, een instelling voor verstandelijk gehandicapten, gewerkt. Ik heb daar de Z-opleiding gevolgt en als Z-verpleegkundige op twee verschillende groepen gewerkt. Tevens ben ik moeder van twee jongens.

 

Kinderkamer ervaring:

2002 - vaste medewerkster peutergroep 

2005 - vaste medewerkster babygroep 

2014 - vaste medewerkster verticale groep

2018 - vaste medewerkster dreumesgroep

Annet

Mijn naam is Annet en ik ben geboren in 1976. Ik woon samen en ben moeder van 2 kinderen (een dochter en een zoon).Nadat ik mijn SPW diploma heb behaald, ben ik in de kinderopvang gaan werken. Ik ben begonnen als invalkracht en later als leidster op een dreumesgroep bij een kinderdagverblijf in Spaarndam. Daarna ben ik bij een nieuw kinderdagverblijf in Haarlem gaan werken, waar ik een peutergroep heb opgestart. Na mijn verhuizing naar Alkmaar ben ik in 2006 bij de Kinderkamer komen werken. Ik heb het samen met alle kinderen en collega’s erg naar mijn zin!!!!

Kinderkamer ervaring:

2006 - vaste medewerkster peutergroep 

2012 - vaste medewerkster dreumesgroep 

2014 - vaste medewerkster peuterplus groep 

Antiphaz

Antiphaz

In 2007/2008 heb ik stage gelopen bij de babygroep. Daarna ben ik als invalkracht bij de Kinderkamer gaan werken op het kinderdagverblijf en bij de buitenschoolse opvang. Op dit moment werk ik 3 vaste dagen op de BSO locatie Merwedestraat. Ook werk ik bij de tussenschoolse opvang van basisschool De Zes Wielen aan de Saturnusstraat. Ik doe dit werk met veel plezier. Als u vragen heeft, kom dan gerust naar me toe.

 Dagmar

Mijn naam is Dagmar  en de meeste zullen mij wel eens hebben gezien op 1 van de groepen van de Kinderkamer. Daar ben ik inmiddels een aantal jaar aan het werk, waarvan de grootste tijd op de BSO op de Saturnusstraat. Ik heb dat met ontzettend veel plezier gedaan, maar kijk ook uit naar het werken op de peuteropvang en de BSO mini.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zal ik in de ochtend op de peuteropvang werken en aan de gang gaan met het Uk en Puk programma, samen met de kinderen. Op dinsdagmiddag, donderdagmiddag  en vrijdagmiddag zal ik te vinden zijn op de BSO mini’s.

 Eleonora

Mijn naam is Eleonora en ik woon inmiddels al meer dan 20 jaar in Nederland. Ik ben getrouwd met Gerard en samen hebben wij drie lieve kinderen; Antonella, Iris en Dario. In 1982 heb ik in Italië mijn diploma als leerkracht behaald. Daarna heb ik van 1995 tot 2003 als invalkracht op de Italiaanse afdeling van de Europese school gewerkt. Hier heb ik vooral met kleuters en met kinderen van de basisschool gewerkt. In 2005 heb ik als invalkracht voor de SKOA gewerkt en dan vooral met peuters. Vanaf september 2009 ben ik werkzaam bij “De Kinderkamer”. Ik werk hier altijd met veel plezier en vind het geweldig om samen met kinderen te spelen en ze te zien ontwikkelen.

Jaqueline

Ik woon in Egmond aan den Hoef, samen met mijn vriend en onze dochter en zoon. Voordat ik in 2007 bij de Kinderkamer kwam werken, heb ik op een ander kinderdagverblijf stage gelopen en vervolgens gewerkt op een peuter- en een verticale groep.

Ik heb het bij De Kinderkamer ontzettend naar mijn zin; leuke collega´s en gezellige kinderen. De kinderen zijn zo gezellig aan het kletsen, zingen, grapjes maken, noem maar op… En we doen veel leuke dingen, zoals uitjes naar een speeltuin, of gewoon wandelen, koekjes bakken, pannenkoeken bakken, knutselen en ga zo maar door! Elke dag is weer een feest!!! 

Kinderkamer ervaring:

2007 - vaste medewerkster peutergroep 

2012 - vaste medewerkster verticale groep

2016 - vaste medewerkster peuterplus groep

2018 - vaste medewerkster verticale groep

Karen

Ik ben Karen, geboren in 1972 en getrouwd met Frank. We hebben 2 kinderen Manon en Dennis. Sinds het begin (31 juli 2002) werk ik bij de Kinderkamer. We zijn toen begonnen met een verticale groep (0-4jaar), met 2 kinderen. Ik vind het geweldig om de Kinderkamer zo vanaf het begin te hebben zien groeien en meegeholpen te hebben tot wat het nu is. Ik heb eerst ongeveer 2,5 jaar op de peutergroep gewerkt en daarna 3,5 jaar op de babygroep, beide met veel plezier. Na die 3,5 jaar begon het toch weer te kriebelen en wilde ik een nieuwe uitdaging. Nu werk ik op maandag, dinsdag en donderdag bij de BSO-MINIgroep, waar ik heel veel creativiteit en ideeën in kwijt kan. Ik vind het erg leuk om met deze leeftijdsgroep te werken. Ik hoop nog heel lang bij de Kinderkamer werkzaam te zijn met net zoveel plezier als in de afgelopen jaren.

Kiki

In januari 2006 kwam ik als stagiaire bij de Kinderkamer. Ik heb toen een half jaar stage gelopen op de Peuterplusgroep. In de zomervakantie kon ik hier als invalkracht werken. Na de zomervakantie liep ik een half jaar stage op de verticale groep. In januari 2007 heb ik mijn SPW-diploma gehaald en werd mij gevraagd of ik mee wilde helpen bij het opstarten van de BSO-Mini groep. Dit vond ik een erg leuke uitdaging . Ik ben toen 4 dagen op de BSO gaan werken en 1 dag op de verticale groep. in augustus 2008 ben ik gestopt op de bso en ben ik 4 dagen op het KDV gaan werken, weer een nieuwe uitdaging waar ik met erg veel plezier in stap! 

2007 - vaste medewerkster BSO mini

2008 - vaste medewerkster verticale groep

2013 - vaste medewerkster dreumesgroep 

2018 - vaste medewerkster peuterplusgroep

Linda

Mijn naam is Linda en ik woon samen met mijn zoontje in Alkmaar. Na het behalen van mijn SPW-niveau 3 en daarna SPW-niveau 4 diploma, ben ik gaan werken bij de Kinderkamer. Ik begon daar (2007) bij de Buitenschoolse Opvang en heb daar samen met een andere collega de Midi-groep opgestart. Hierna heb 6 jaar met heel veel plezier op de babygroep gewerkt. Inmiddels werk ik al weer een poos 4 dagen per week op de dreumesgroep. Ik heb het hier erg naar mijn zin en vindt het erg leuk om de ontwikkeling van de kinderen te zien en te stimuleren.

Kinderkamer ervaring:

2007 - vaste medewerkster BSO Midigroep 

2009 - vaste medewerkster babygroep 

2015 - vaste medewerkster dreumesgroep

Marianne

Hoi ik ben Marianne en woon samen met mijn vriend en dochter in Alkmaar. Ik werk vanaf 2007 met heel veel plezier bij de kinderkamer! Ik heb de opleiding leraar basisonderwijs gedaan aan de Ipabo en daarnaast bij de kinderkamer meerdere leerzame cursussen zoals beweegkriebels en EHBO bij kinderen. Naast leidster op de peutergroep ben ik ook aandachtsfunctionaris Zorg voor het kinderdagverblijf. Bij vragen of zorgen kunnen ouders en leidsters bij mij terecht. Ik heb op meerdere groepen van het dagverblijf gewerkt en elke leeftijd heeft iets leuks en eigens. Zo ben ik gek op kletsen met de peuters tijdens tafelmomenten, boekjes lezen, tikkertje op het plein en zingen! 

Martine

Mijn naam is Martine Dijkstra en ik woon in Noord-Scharwoude, samen met mijn man en ons pleegkind. Sinds 5 april 2016 werk ik als invalkracht bij de Kinderkamer. Hiervoor heb ik vele jaren met veel plezier bij Stichting Voorschool Langedijk (voorheen de peuterspeelzalen) gewerkt. Het werken met kinderen blijft leuk en afwisselend. Elke dag is anders en dat maakt het werk geweldig! Ik heb dan ook veel zin om bij de Kinderkamer te werken en, samen met de collega's, gezellige activiteiten met de kinderen te ondernemen. 

Tot ziens op één van de groepen!

 

Natasja

Ik zal mij even aan jullie voorstellen. Ik ben Natasja en ik woon in Alkmaar.  In mei 2008 heb ik mijn diploma SPW-3 behaald. Tijdens mijn stage van deze opleiding, heb ik ervaring opgedaan in het werken met kinderen van 0 t/m 6 jaar. Sinds april 2009 ben ik in dienst bij de Kinderkamer. Ik hoop hier nog heel veel jaren te kunnen werken en te genieten van de kinderen.

Kinderkamer ervaring:

2009 - vaste medewerkster verticale groep 

2014 - vaste medewerkster BSO maxi

 

Pelle

Mijn naam is Pelle Scheppers, geboren in 1994 en afgestudeerd Hbo Sportkunde professional aan Hogeschool Inholland in Haarlem.

Ik ben momenteel werkzaam als Personal Trainer en Bootcamp Instructeur. Ik heb tijdens mijn studie een half jaar bij de naschoolse dagopvang ‘Happy2Move’ stage gelopen als Sportdocent. Ik heb daar leerlijnen als honkbal, samenwerken, atletiek enzovoort opgezet en veel leuke spelletjes bedacht en uitgevoerd. Dat vond ik zo leuk dat ik daarom gesolliciteerd heb bij de Kinderkamer als Sportief Pedagogisch medewerker.

Na een leuke proefdag ben ik aangenomen en ben ik vanaf 15 januari 2018 een vast gezicht op maandag en dinsdag op BSO Saturnusstraat en zal ook op de Sport BSO en de Merwedestraat te vinden zijn!  Ik kijk er naar uit om binnen het Kinderkamerteam te werken en sportieve en creatieve activiteiten te verzorgen voor de kinderen.

Ria

Mijn naam is Ria en ik ben geboren in 1971, getrouwd en heb 2 kinderen. Ik werk sinds 2005 bij de kinderdagverblijf De Kinderkamer. Met veel plezier werk ik momenteel 3,5 dagen per week op de verticale groep

Kinderkamer ervaring:

2005 - vaste medewerkster peutergroep 

2012 - vaste medewerkster peuterplusgroep 

2016 - vaste medewerkster verticale groep

 Romina

Mijn naam is Romina Ferrero Scholte. Ik ben geboren op 19 juli 1988 en geboren en getogen in Alkmaar. Ik woon nog steeds in Alkmaar, samen met mijn vriend. Na het behalen van mijn middelbare school diploma ben ik in 2004 begonnen aan de opleidingen SPW niveau 3 en onderwijsassistent niveau 4. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen op verschillende basisscholen omdat ik graag de HBO-opleiding tot lerares wilde gaan volgen. Dit heb ik van augustus 2007 tot december 2008 gedaan en besefte toen ik niet voor de klas wilde, maar wel graag met kinderen wil werken. Ik ben gestopt met de IPABO en werk sindsdien bij de Kinderkamer. 

Kinderkamer ervaring:

2009 - invalkracht KDV en BSO

2011 - vaste medewerkster dreumesgroep 

2014 - vaste medewerkster BSO midi

2014 - vaste medewerkster peutergroep

 

Sam

Mijn naam is Sam Rooker, geboren op 25 november 1993 en zo lang ik me kan herinneren gek op alles wat met sport te maken heeft. Ik voetbal nog steeds en ben ook voetbaltrainer bij zowel selectieteams als niet-selectieteams en dat allemaal met veel plezier. Ik heb vroeger ook getennist en nu doe ik naast voetballen aan fitness. Daarom is het wel logisch dat ik ook een opleiding gezocht heb die te maken heeft met sport namelijk HBO Sport & Bewegen(Leefstijl & Gezondheid) bij Inholland Haarlem. Tijdens mijn stages kwam ik er al snel achter dat ik het ontzettend leuk vindt om óf kinderen plezier te laten beleven aan sporten óf om kinderen beter te laten worden met sporten als ze dat willen. Daarom vond ik het ook leuk dat ik na mijn opleiding bij Alkmaar Sport (waar ik ook stage heb gelopen) kon blijven werken bij het Outdoorpark en bij Ice games waar ik steeds mag werken met groepen kinderen. Nu komt daar het werk van de BSO De Kinderkamer bij en is mijn hele week gevuld met wat ik heel graag doe: zelf sporten en vooral ook anderen te helpen of begeleiden met sporten.

Sandra

Hallo iedereen! Op 29 januari 1989 ben ik geboren; vanaf oktober 2008 ben ik werkzaam bij de Kinderkamer. Ik begon daar als invalkracht en stond vaak op de babygroep. Nu ben ik op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag te vinden bij de Tussenschoolse opvang aan de Saturnusstraat. ’s Middags werk ik bij de Buitenschoolse Opvang op de midi-groep. Voordat ik bij de Kinderkamer kwam werken, heb ik een half jaar als invalkracht bij Stichting Kinderopvang Alkmaar gewerkt.

Silvia

Hoi, ik ben Silvia, geboren in 1983 en ik woon samen met mijn vriend. We hebben twee kinderen, Tijn en Yaniek. Ik heb de opleiding SPW 3 gevolgd. Tijdens mijn stages heb ik ervaring opgedaan bij een peuterspeelzaal, een kinderdagverblijf en in het basisonderwijs (groep 1). Vroeger had ik twee oppaskindjes en vanaf dat moment wist ik dat ik met kinderen wilde werken. Toen de Kinderkamer net een jaar bestond ben ik in dienst gekomen. De kinderen hun eerste stapjes zien doen, hen dingen leren, en een hechte band met ze opbouwen zijn één van de dingen die mij ontzettend aantrekken in het werken op de Kinderkamer. Ik hoop dit nog heel lang te mogen doen!!!

Kinderkamer ervaring:

2004 - vaste medewerkster peutergroep 

2006 - vaste medewerkster dreumesgroep 

2014 - vaste medewerkster babygroep

Youandi

Mijn naam is Youandi, ik ben op 29 oktober 1984 geboren en woon samen met mijn man en zoontje in Alkmaar. Ik heb de opleiding SPW3 gevolgd omdat het mij erg leuk leek om met kinderen te werken. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen als onderwijsassistent in groep 3 van een basisschool. Ook heb ik een jaar stage gelopen op de babygroep bij "de Kinderkamer", waar ik een geweldige stagetijd heb gehad. Gelukkig hoefde ik geen afscheid te nemen, want in de zomer van 2005 kon ik beginnen als invalleidster. Ik begon met 2 vaste dagen. Inmiddels werk ik al een aantal jaartjes, 4 dagen per week, en ik ga nog steeds elke dag met plezier naar mijn werk. Ik vind het geweldig om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen tot eigenwijze peuters, en ik geniet van alle knuffels en leuke activiteiten (zingen, knutselen, wandelen) die we met de kinderen doen. Doordat geen dag hetzelfde is, blijft het elke dag weer een uitdaging om met de kinderen te werken!

Kinderkamer ervaring:

2006 - vaste medewerkster dreumesgroep 

2014 - vaste medewerkster peutergroep 

2016 - vaste medewerkster babygroep

Zuhal

Ik ben Zuhal en woon in Heerhugowaard met mijn man en 2 dochters. Ik heb mijn diploma SPW 3 behaald in Amsterdam. Voordat ik op de Kinderkamer kwam werken (2006), heb ik stage gelopen op de dreumesgroep. Ik begon met werken op de BSO, waar ik onder andere (samen met Linda) de BSO Midi-groep heb opgestart. Momenteel werk ik op de peutergroep. Kinderen van 2 tot 4 jaar zijn spontaan, ze zeggen eerlijk wat ze vinden en je kunt al gesprekjes met ze voeren. Ik vind het leuk en belangrijk om zo een band met de kinderen op te bouwen.

Kinderkamer ervaring:

2006 - vaste medewerkster BSO

2009 - vaste medewerkster verticale groep 

2012 - vaste medewerkster peuterplusgroep

2016 - vaste medewerkster peutergroep 


kinderopvang regio awards 2015