Pedagogisch medewerkers

 

Anna

Mijn naam is Anna en ik ben in 1969 geboren op Texel. Toen ik 17 jaar was ben ik in Amsterdam gaan wonen en heb daar de Sociale Academie (Cultureel werk) gevolgd. Vervolgens ben ik bij een klein theater gaan werken en daarna bij de buitenschoolse opvang van een kinderdagverblijf. Sinds 2001 woon ik met mijn man en drie dochters in Alkmaar.

Kinderkamer ervaring:

2002 - vaste medewerkster peutergroep 

2005 - vaste medewerkster peuterplusgroep 

2014 - vaste medewerkster BSO midi

2016 - vaste medewerkster peuterplusgroep

 

Anne

Vanaf eind 2002 ben ik in dienst bij De Kinderkamer. Voordat ik bij de Kinderkamer begon heb ik eerst de MBO-opleiding Agogisch Werk afgerond. Dit was een vrij brede opleiding. Vervolgens heb ik 11 jaar op Reigersdaal, een instelling voor verstandelijk gehandicapten, gewerkt. Ik heb daar de Z-opleiding gevolgt en als Z-verpleegkundige op twee verschillende groepen gewerkt. Tevens ben ik moeder van twee jongens.

 

Kinderkamer ervaring:

2002 - vaste medewerkster peutergroep 

2005 - vaste medewerkster babygroep 

2014 - vaste medewerkster verticale groep

2018 - vaste medewerkster dreumesgroep

 

Anne

Mijn naam is Anne Kok, ik ben geboren op 9 oktober 1992 te Alkmaar en ben opgegroeid in Bergen. Ik heb de opleiding sociaal maatschappelijk dienstverlening gedaan en ben er gaandeweg achter gekomen dat mijn voorkeur naar kinderen en kinderopvang uitgaat. Zo ben ik dan dus ook terecht gekomen bij de Kinderkamer. Verder hou ik van creatief bezig zijn, lezen en reizen.

Ik kijk er naar uit om mijn creativiteit en enthousiasme toe te passen als pedagogisch medewerker bij de Kinderkamer!

 

Anneke

Mijn naam is Anneke Breukel.

Vanaf mijn 18de werk ik met kinderen. Eerst in de jeugdhulpverlening in Amsterdam. En sinds een jaar of 20 in de kinderopvang.  Als pedagogisch medewerker en leidinggevende. Ik heb er voor gekozen om weer als pedagogisch medewerker te gaan werken omdat ik dat het leukste vind. Bovendien heb ik dan nog voldoende energie over voor een andere passie nl: koordirgent. Ik ben dol op muziek maken en luisteren en vooral van zingen.

Dat zal in het werken met de kinderen ook zeker duidelijk worden. Zingen en muziek maken met kinderen is een feest en bovendien leren ze er veel van.

Ik woon in Heerhugowaard en kan straks op de fiets naar mijn werk.  Ik woon daar alleen. Heb twee kinderen maar die zijn volwassen en wonen op zichzelf in Amsterdam. Naast mijn hobby in de muziek houd ik van creatief bezig zijn. Schilderen en tekenen, vilten, sieraden en keramiek maken. En ik ga regelmatig uit met vrienden naar concerten en musea of de natuur in op de fiets of te voet.

Ik zie uit naar het werken bij de Kinderkamer. Tijdens het sollicitatiegesprek en de meedraaidag voelde ik mij op mijn gemak. Ik hoop dat het een mooie tijd wordt.

Annet

Mijn naam is Annet en ik ben geboren in 1976. Ik woon samen en ben moeder van 2 kinderen (een dochter en een zoon).Nadat ik mijn SPW diploma heb behaald, ben ik in de kinderopvang gaan werken. Ik ben begonnen als invalkracht en later als leidster op een dreumesgroep bij een kinderdagverblijf in Spaarndam. Daarna ben ik bij een nieuw kinderdagverblijf in Haarlem gaan werken, waar ik een peutergroep heb opgestart. Na mijn verhuizing naar Alkmaar ben ik in 2006 bij de Kinderkamer komen werken. Ik heb het samen met alle kinderen en collega’s erg naar mijn zin!!!!

Kinderkamer ervaring:

2006 - vaste medewerkster peutergroep 

2012 - vaste medewerkster dreumesgroep 

2014 - vaste medewerkster peuterplus groep 

Antiphaz

In 2007/2008 heb ik stage gelopen bij de babygroep. Daarna ben ik als invalkracht bij de Kinderkamer gaan werken op het kinderdagverblijf en bij de buitenschoolse opvang. Op dit moment werk ik 3 vaste dagen op de BSO locatie Merwedestraat. Ook werk ik bij de tussenschoolse opvang van basisschool De Zes Wielen aan de Saturnusstraat. Ik doe dit werk met veel plezier. Als u vragen heeft, kom dan gerust naar me toe.

 

Astrid

Graag wil ik mij voorstellen. Ik ben Astrid van Vugt. Heb 3 kinderen en woon met plezier in het prachtige mooie oude stadscentrum van Alkmaar.

Mijn werkervaring ligt op veel gebieden. 25 jaar heb ik met plezier als tennislerares gewerkt op vele verenigingen. Ondernemen en uitdagingen aangaan zit in mijn bloed. Heb 2 ondernemingen gehad een Sport en Evenementenbureau voor 50 plussers, een Elektrische fruitbar Tuk Tuk en ben nu met een Foundation bezig. Wij hebben ons als doel gesteld, dat wij de wereld mentaal nog mooier maken voor de kwetsbare groep 11 t/m 19 jaar.

Daarbij heb ik 12 jaar ervaring in de Kinderopvang, vooral gewerkt met peuters en in de BSO. Altijd komt bij naar boven, dat ik werken met kinderen een groot feest vind.

Mijn missie is om de kinderen de ruimte te geven om zich zelf  te mogen zijn, hun hart mogen volgen en zich gehoord en gezien voelen. Zodat de kinderen in verbinding met zichzelf en anderen hun talenten en kwaliteiten kunnen ontwikkelen.

 Dagmar

Mijn naam is Dagmar  en de meeste zullen mij wel eens hebben gezien op 1 van de groepen van de Kinderkamer. Daar ben ik inmiddels een aantal jaar aan het werk, waarvan de grootste tijd op de BSO op de Saturnusstraat. Ik heb dat met ontzettend veel plezier gedaan, maar kijk ook uit naar het werken op de peuteropvang en de BSO mini.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zal ik in de ochtend op de peuteropvang werken en aan de gang gaan met het Uk en Puk programma, samen met de kinderen. Op dinsdagmiddag, donderdagmiddag  en vrijdagmiddag zal ik te vinden zijn op de BSO mini’s.

Diede

Mijn naam is Diede en binnenkort kunt u meer van mij lezen.

Edith

Mijn naam is Edith Stavenuiter en ik woon in Alkmaar. Een aantal jaar geleden heb ik tijdens de zomervakantie invalwerk gedaan bij de Kinderkamer, ik heb toen een erg leuke tijd gehad! In 2009 ben ik afgestudeerd aan de PABO. De jaren hierna ben ik bij McDonald's in Alkmaar assistent bedrijfdsleidster geweest. Nu ben ik weer terug bij wat ik echt leuk vind; de kinderen! 

 Eleonora

Mijn naam is Eleonora en ik woon inmiddels al meer dan 20 jaar in Nederland. Ik ben getrouwd met Gerard en samen hebben wij drie lieve kinderen; Antonella, Iris en Dario. In 1982 heb ik in Italië mijn diploma als leerkracht behaald. Daarna heb ik van 1995 tot 2003 als invalkracht op de Italiaanse afdeling van de Europese school gewerkt. Hier heb ik vooral met kleuters en met kinderen van de basisschool gewerkt. In 2005 heb ik als invalkracht voor de SKOA gewerkt en dan vooral met peuters. Vanaf september 2009 ben ik werkzaam bij “De Kinderkamer”. Ik werk hier altijd met veel plezier en vind het geweldig om samen met kinderen te spelen en ze te zien ontwikkelen.

Jaqueline

Ik woon in Egmond aan den Hoef, samen met mijn vriend en onze dochter en zoon. Voordat ik in 2007 bij de Kinderkamer kwam werken, heb ik op een ander kinderdagverblijf stage gelopen en vervolgens gewerkt op een peuter- en een verticale groep.

Ik heb het bij De Kinderkamer ontzettend naar mijn zin; leuke collega´s en gezellige kinderen. De kinderen zijn zo gezellig aan het kletsen, zingen, grapjes maken, noem maar op… En we doen veel leuke dingen, zoals uitjes naar een speeltuin, of gewoon wandelen, koekjes bakken, pannenkoeken bakken, knutselen en ga zo maar door! Elke dag is weer een feest!!! 

Kinderkamer ervaring:

2007 - vaste medewerkster peutergroep 

2012 - vaste medewerkster verticale groep

2016 - vaste medewerkster peuterplus groep

2018 - vaste medewerkster verticale groep

Jeroen

Mijn naam is Jeroen Koenders, ik kom uit Alkmaar en ik heb de opleiding Sportkunde afgerond in Haarlem. Ik ben blij dat ik aan de slag mag bij de Kinderkamer om kinderen plezier te bieden in de vorm van sport activiteiten. Sport kan namelijk zorgen voor een goede ontwikkeling van een kind. Daarnaast vindt ik het leuk om met kinderen samen activiteiten uit te voeren. Ik hoop dat ik mijn tijd bij de Kinderkamer in goede samenwerking met kind en ouder kan doorbrengen.

Karen

Ik ben Karen, geboren in 1972 en getrouwd met Frank. We hebben 2 kinderen Manon en Dennis. Sinds het begin (31 juli 2002) werk ik bij de Kinderkamer. We zijn toen begonnen met een verticale groep (0-4jaar), met 2 kinderen. Ik vind het geweldig om de Kinderkamer zo vanaf het begin te hebben zien groeien en meegeholpen te hebben tot wat het nu is. Ik heb eerst ongeveer 2,5 jaar op de peutergroep gewerkt en daarna 3,5 jaar op de babygroep, beide met veel plezier. Na die 3,5 jaar begon het toch weer te kriebelen en wilde ik een nieuwe uitdaging. Nu werk ik op maandag, dinsdag en donderdag bij de BSO-MINIgroep, waar ik heel veel creativiteit en ideeën in kwijt kan. Ik vind het erg leuk om met deze leeftijdsgroep te werken. Ik hoop nog heel lang bij de Kinderkamer werkzaam te zijn met net zoveel plezier als in de afgelopen jaren.

Kiki

In januari 2006 kwam ik als stagiaire bij de Kinderkamer. Ik heb toen een half jaar stage gelopen op de Peuterplusgroep. In de zomervakantie kon ik hier als invalkracht werken. Na de zomervakantie liep ik een half jaar stage op de verticale groep. In januari 2007 heb ik mijn SPW-diploma gehaald en werd mij gevraagd of ik mee wilde helpen bij het opstarten van de BSO-Mini groep. Dit vond ik een erg leuke uitdaging . Ik ben toen 4 dagen op de BSO gaan werken en 1 dag op de verticale groep. in augustus 2008 ben ik gestopt op de bso en ben ik 4 dagen op het KDV gaan werken, weer een nieuwe uitdaging waar ik met erg veel plezier in stap! 

2007 - vaste medewerkster BSO mini

2008 - vaste medewerkster verticale groep

2013 - vaste medewerkster dreumesgroep 

2018 - vaste medewerkster peuterplusgroep

Linda

Mijn naam is Linda en ik woon samen met mijn zoontje in Alkmaar. Na het behalen van mijn SPW-niveau 3 en daarna SPW-niveau 4 diploma, ben ik gaan werken bij de Kinderkamer. Ik begon daar (2007) bij de Buitenschoolse Opvang en heb daar samen met een andere collega de Midi-groep opgestart. Hierna heb 6 jaar met heel veel plezier op de babygroep gewerkt. Inmiddels werk ik al weer een poos 4 dagen per week op de dreumesgroep. Ik heb het hier erg naar mijn zin en vindt het erg leuk om de ontwikkeling van de kinderen te zien en te stimuleren.

Kinderkamer ervaring:

2007 - vaste medewerkster BSO Midigroep 

2009 - vaste medewerkster babygroep 

2015 - vaste medewerkster dreumesgroep

 

Lisette

Mijn naam is Lisette Otten-Reus, geboren in Alkmaar. Ik woon met mijn man en zoontje in Heerhugowaard. Vanaf 19 november 2018 werk ik vier middagen als nieuwe juf op de BSO De Kinderkamer van OBS de Zes Wielen.
Hiervoor heb ik met veel liefde als onderwijsassistent/BSO medewerker gewerkt op verschillende basisscholen in Heemskerk en omstreken. Maar ik ben blij dat ik nu een leuke baan gevonden heb dichterbij huis.

Verder ben ik gelukkig getrouwd en hebben wij een zoontje Sylvester van bijna 5 jaar. Een vrolijke enthousiaste jongen die veel van pannenkoeken, lego, autootjes, dino’s, spelen met vriendjes en
vriendinnetjes, opa’s en oma’s en zijn apienootie houdt.

Ik omschrijf mijzelf als een pro-actieve, betrokken duizendpoot, die creatief is en graag werkt met kinderen van 4 tot en met 12 jaar.
Ik kijk er naar uit om alle ouders en kinderen te ontmoeten. Mocht u verder nog vragen aan mij hebben stel ze gerust!

 

 

Marco

Hallo, mijn naam is Marco Veenstra, ik ben in 1995 geboren en kom uit Alkmaar. Ik heb de opleidingen Onderwijsassistent en HBO Sportkunde gevolgd.

Ik heb heel veel zin om bij de Kinderkamer aan de slag te gaan. In mijn vrije tijd doe ik veel aan sport, ik doe zelf al 10 jaar karate en daarnaast fitness ik ook.

Mijn passie zit vooral in het geven van sportieve activiteiten maar ik vind het zelfs nog veel leuker als ieder kind lekker kan doen wat hij of zij wilt!

Iindien u nog meer wilt weten mag u me altijd even aanschieten met vragen en/of opmerkingen!

Marianne

Hoi ik ben Marianne en woon samen met mijn vriend en dochter in Alkmaar. Ik werk vanaf 2007 met heel veel plezier bij de kinderkamer! Ik heb de opleiding leraar basisonderwijs gedaan aan de Ipabo en daarnaast bij de kinderkamer meerdere leerzame cursussen zoals beweegkriebels en EHBO bij kinderen. Naast leidster op de peutergroep ben ik ook aandachtsfunctionaris Zorg voor het kinderdagverblijf. Bij vragen of zorgen kunnen ouders en leidsters bij mij terecht. Ik heb op meerdere groepen van het dagverblijf gewerkt en elke leeftijd heeft iets leuks en eigens. Zo ben ik gek op kletsen met de peuters tijdens tafelmomenten, boekjes lezen, tikkertje op het plein en zingen! 

Marieke

Ik ben Marieke en ik woon samen met mijn kinderen in Alkmaar. Ik kijk er naar uit om op de verschillende groepen van De Kinderkamer te werken en in te vallen waar ik nodig zal zijn. 

Ik heb gewerkt op de BSO en daarna op een baby groep.(0-2jaar) Verder ben ik sportief, zorgzaam, en creatief en ik ben zeer nieuwsgierig om jullie allemaal te leren kennen/ ontmoeten.

Martin

Hallo ik ben Martin en woon in Schermerhorn. Ik heb de opleidingen Sport en Bewegen en Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg afgerond en kijk er naar uit om de kennis te maken met alle collega’s, ouders en kinderen. Ik zal ben een vast gezicht op de Saturnusstraat.

Martine

Mijn naam is Martine Dijkstra en ik woon in Noord-Scharwoude, samen met mijn man en ons pleegkind. Sinds 5 april 2016 werk ik als invalkracht bij de Kinderkamer. Hiervoor heb ik vele jaren met veel plezier bij Stichting Voorschool Langedijk (voorheen de peuterspeelzalen) gewerkt. Het werken met kinderen blijft leuk en afwisselend. Elke dag is anders en dat maakt het werk geweldig! Ik heb dan ook veel zin om bij de Kinderkamer te werken en, samen met de collega's, gezellige activiteiten met de kinderen te ondernemen. 

Tot ziens op één van de groepen!

Max

Ik ben Max en werk voornamelijk op de Midi en Maxi groep. Ik heb de opleiding ‘Sociaal Cultureel Werker’ gedaan.  Hier heb ik ervaring opgedaan in het organiseren en begeleiden van activiteiten. Ik heb 2 jaar stage gelopen als kinderwerker en vond dit heel leuk om te doen daarom ben ik ook verder gegaan in de pedagogische richting. Op de BSO onderneem ik  graag  sportieve en/of kunstzinnige activiteiten  met de kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen met een goed gevoel naar de BSO komen en ook met een goed gevoel weer weggaan. Het is mijn doel om de kinderen van de groepen te begeleiden in hun spel maar ook om hen uit te dagen om nieuwe ervaringen op te doen. Ik werk in principe altijd tot 18.30 uur, dus KDV en BSO kinderen die gebruik maken van de verlengde opvang (18.00 tot 18.30 uur) zullen mij ook vaak zien!

Ik woon in Heerhugowaard en hou van sporten, kunst maken, gamen en video’s editen op de computer.

Heeft u vragen of suggesties, bent u altijd welkom om even een praatje met me te maken!

Myrthe

Hallo, mijn naam is Myrthe. Ik woon in Heerhugowaard samen met mijn vriend en onze twee dochters. In 2007 heb ik de opleiding SPW afgerond en ik ben sindsdien ook werkzaam in de kinderopvang, voornamelijk heb ik op babygroepen gewerkt, maar ook bij de dreumesen, peuters en verticaal. In 2011 ben ik begonnen bij de kinderkamer als invalmedewerker, en nu werk ik al weer een paar jaar vaste dagen op de babygroep

Natasja

Ik zal mij even aan jullie voorstellen. Ik ben Natasja en ik woon in Alkmaar.  In mei 2008 heb ik mijn diploma SPW-3 behaald. Tijdens mijn stage van deze opleiding, heb ik ervaring opgedaan in het werken met kinderen van 0 t/m 6 jaar. Sinds april 2009 ben ik in dienst bij de Kinderkamer. Ik hoop hier nog heel veel jaren te kunnen werken en te genieten van de kinderen.

Kinderkamer ervaring:

2009 - vaste medewerkster verticale groep 

2014 - vaste medewerkster BSO maxi

Palwasha

Graag wil ik mij voorstellen. Mijn naam is Palwasha, ik ben geboren in 1977, getrouwd en heb 2 kinderen. Tijdens mijn Mbo-opleiding heb ik als pedagogisch medewerker stage gelopen bij de Kinderkamer. In deze periode heb ik bij de verschillende groepen gewerkt,  heel veel ervaring opgedaan en ook heel veel geleerd.  In 2013 heb ik mijn diploma behaald als pedagogisch medewerker.

Met veel plezier werk ik vanaf 2017 als invalkracht. Ik vind werken met kinderen in de verschillende leeftijdsgroepen heel leuk en interessant, want geen dag is het zelfde met kinderen. 

Petra

Mijn naam is Petra van der Gulik en ik ben geboren in 1978.

Vanaf september 2018 komt u mij regelmatig tegen op de Kinderkamer als nieuwe invalmedewerker.

Reden genoeg om mij wat verder aan u voor te stellen.

Samen met mijn partner Ronald en onze tortelduif Piet, woon ik in Waarland, waar we een fietsenzaak runnen. We bezitten ook een aantal oldtimers  die we voor bruiloften en andere gelegenheden verhuren.

Sinds het jaar 2000 werk ik in de kinderopvang. Eerst begonnen op de babygroep, toen naar de peutergroep, vervolgens bij kinderen van 0-4 jr. en nog een half jaar de kans gekregen om een bso op te zetten. Helaas kwam aan dit alles een einde door een faillissement in 2014.

Ik ben daarna in de thuiszorg gaan werken, maar miste de kinderopvang nog elke dag. Na bijna 3 jaar ben ik weer gaan werken op een plek waar mijn hart ligt, tussen de kinderen. Ditmaal bij Stichting Kinderopvang Langedijk. Hier werkte ik als invalkracht op alle groepen binnen het kdv en de bso. al die ervaringen neem ik mee naar De Kinderkamer BV.

Ik verheug mij erop om kennis te maken met alle kinderen, ouders en collega's.

Als ik niet bij de kinderen ben houd ik me thuis bezig met de boekhouding van de zaak en zorg ik voor mijn moeder van 78 en voor mijn twee geiten Barrel en Floortje.

Verder lees ik graag een goed boek en bezoeken we regelmatig een museum.

Ook gaan we er in het weekend op uit om wandelend oude steden in Nederland te ontdekken. Kortom een vol en actief leven. Mocht u meer van mij willen weten, vraag mij er gerust naar.

 

Ria

Mijn naam is Ria en ik ben geboren in 1971, getrouwd en heb 2 kinderen. Ik werk sinds 2005 bij de kinderdagverblijf De Kinderkamer. Met veel plezier werk ik momenteel 3,5 dagen per week op de verticale groep

Kinderkamer ervaring:

2005 - vaste medewerkster peutergroep 

2012 - vaste medewerkster peuterplusgroep 

2016 - vaste medewerkster verticale groep

Romina

Mijn naam is Romina Ferrero Scholte. Ik ben geboren op 19 juli 1988 en geboren en getogen in Alkmaar. Ik woon nog steeds in Alkmaar, samen met mijn vriend. Na het behalen van mijn middelbare school diploma ben ik in 2004 begonnen aan de opleidingen SPW niveau 3 en onderwijsassistent niveau 4. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen op verschillende basisscholen omdat ik graag de HBO-opleiding tot lerares wilde gaan volgen. Dit heb ik van augustus 2007 tot december 2008 gedaan en besefte toen ik niet voor de klas wilde, maar wel graag met kinderen wil werken. Ik ben gestopt met de IPABO en werk sindsdien bij de Kinderkamer. 

Kinderkamer ervaring:

2009 - invalkracht KDV en BSO

2011 - vaste medewerkster dreumesgroep 

2014 - vaste medewerkster BSO midi

2014 - vaste medewerkster peutergroep

Sandra

Hallo iedereen! Op 29 januari 1989 ben ik geboren; vanaf oktober 2008 ben ik werkzaam bij de Kinderkamer. Ik begon daar als invalkracht en stond vaak op de babygroep. Nu ben ik op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag te vinden bij de Tussenschoolse opvang aan de Saturnusstraat. ’s Middags werk ik bij de Buitenschoolse Opvang op de midi-groep. Voordat ik bij de Kinderkamer kwam werken, heb ik een half jaar als invalkracht bij Stichting Kinderopvang Alkmaar gewerkt.

Silvia

Hoi, ik ben Silvia, geboren in 1983 en ik woon samen met mijn vriend. We hebben twee kinderen, Tijn en Yaniek. Ik heb de opleiding SPW 3 gevolgd. Tijdens mijn stages heb ik ervaring opgedaan bij een peuterspeelzaal, een kinderdagverblijf en in het basisonderwijs (groep 1). Vroeger had ik twee oppaskindjes en vanaf dat moment wist ik dat ik met kinderen wilde werken. Toen de Kinderkamer net een jaar bestond ben ik in dienst gekomen. De kinderen hun eerste stapjes zien doen, hen dingen leren, en een hechte band met ze opbouwen zijn één van de dingen die mij ontzettend aantrekken in het werken op de Kinderkamer. Ik hoop dit nog heel lang te mogen doen!!!

Kinderkamer ervaring:

2004 - vaste medewerkster peutergroep 

2006 - vaste medewerkster dreumesgroep 

2014 - vaste medewerkster babygroep

 

Tamara

Hallo, mijn naam is Tamara Stoop. Ik woon samen met mijn vriend in Alkmaar, waar we het super naar ons zin hebben. Ik mag gezellig bij de Kinderkamer komen werken en jullie zullen mij dan ook op verschillende groepen tegen komen. 

Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogisch Medewerker niveau 4 gevolgd en heb al wat aantal jaren op verschillende groepen gewerkt. Zoals een kinderdagverblijf, een tussen schoolse opvang, een buitenschoolse opvang en ik heb samen met een andere collega een peutergroep gedraaid. 

In mijn vrije tijd fitness ik graag of doe leuke groepslessen, ik hou van winkelen met vriendinnen en lekker avondjes uit met mijn vriend en onze vriendengroep!  Ik hoop jullie snel een keertje  tegen te komen op de groepen, en als jullie nog vragen hebben kom gerust een praatje maken!

Valesca

Ik ben Valesca, geboren in 1988 en woon samen met mijn vriend en twee jongens in Alkmaar.

Na de geboorte van mijn eerste zoon wist ik wat ik de hele dag wilde doen en dat is kinderen spelenderwijs dingen leren en begeleiden. De kinderen hun eigen ik laten ontwikkelen. Dus besloot ik om de opleiding pedagogisch medewerker te gaan volgen en heb in 2016 mijn diploma behaald. Na mijn opleiding zijn we verhuist en heb ik mijn tweede zoontje gekregen. Nu is het tijd om aan de slag te gaan en dit mag ik gaan doen in het invalteam bij de Kinderkamer dus tot gauw op een van de groepen.

Youandi

Mijn naam is Youandi, ik ben op 29 oktober 1984 geboren en woon samen met mijn man en zoontje in Alkmaar. Ik heb de opleiding SPW3 gevolgd omdat het mij erg leuk leek om met kinderen te werken. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen als onderwijsassistent in groep 3 van een basisschool. Ook heb ik een jaar stage gelopen op de babygroep bij "de Kinderkamer", waar ik een geweldige stagetijd heb gehad. Gelukkig hoefde ik geen afscheid te nemen, want in de zomer van 2005 kon ik beginnen als invalleidster. Ik begon met 2 vaste dagen. Inmiddels werk ik al een aantal jaartjes, 4 dagen per week, en ik ga nog steeds elke dag met plezier naar mijn werk. Ik vind het geweldig om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen tot eigenwijze peuters, en ik geniet van alle knuffels en leuke activiteiten (zingen, knutselen, wandelen) die we met de kinderen doen. Doordat geen dag hetzelfde is, blijft het elke dag weer een uitdaging om met de kinderen te werken!

Kinderkamer ervaring:

2006 - vaste medewerkster dreumesgroep 

2014 - vaste medewerkster peutergroep 

2016 - vaste medewerkster babygroep

Zuhal

Ik ben Zuhal en woon in Heerhugowaard met mijn man en 2 dochters. Ik heb mijn diploma SPW 3 behaald in Amsterdam. Voordat ik op de Kinderkamer kwam werken (2006), heb ik stage gelopen op de dreumesgroep. Ik begon met werken op de BSO, waar ik onder andere (samen met Linda) de BSO Midi-groep heb opgestart. Momenteel werk ik op de peutergroep. Kinderen van 2 tot 4 jaar zijn spontaan, ze zeggen eerlijk wat ze vinden en je kunt al gesprekjes met ze voeren. Ik vind het leuk en belangrijk om zo een band met de kinderen op te bouwen.

Kinderkamer ervaring:

2006 - vaste medewerkster BSO

2009 - vaste medewerkster verticale groep 

2012 - vaste medewerkster peuterplusgroep

2016 - vaste medewerkster peutergroep 


kinderopvang regio awards 2015